Gönderen Konu: Türkcell Müşteri Hizmetleri İçin Yardım.  (Okunma sayısı 4216 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Türkcell Müşteri Hizmetleri İçin Yardım.
« : Haziran 18, 2009, 16:52:35 »
     Arkadaşlar bir numaranın sadece kime ait olduğunu öğrenmek istiyorum. Müşteri hizmetlerini aradım söyleyemeyiz dediler. Online işlemlerden girdim sordurdum, rehbere kayıtlı değil diyor. Sadece ismi lazım, kime ait olduğu. Ad-soyad başka bi şey değil. Türkcell müşteri hizmetlerinde yada abone merkezlerinde çok samimi bir arkadaşı yada akarabası kesin yardım edebilirim dediğiniz biri varsa özelden yada konuya mesaj yazın size noyu göndereyim bi sordurun bi zahmet. İlgilenen herkese teşekkürler şimdiden.

Not : Numara rahmetli kardeşimle ilgili bir gerçeği ortaya çıkaracak. Yoksa banane kime ait olduğu.

Toyota Club Türkiye

Türkcell Müşteri Hizmetleri İçin Yardım.
« : Haziran 18, 2009, 16:52:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Ynt: Türkcell Müşteri Hizmetleri İçin Yardım.
« Yanıtla #1 : Haziran 18, 2009, 22:46:23 »
İsmail bey bilinmeyen no 2222 kısa mesaj ile denediniz mi? Çoğu turkcell numarasının kime ait olduğu cevap olarak
geliyor. Diğer seçeneklere kalırsa biraz şans işi. İnşallah Turkcell'de bağlantısı olan biri çıkar forumda.

Bilinmeyen No servisini kullanmak için KIM yazdıktan sonra boşluk bırakın, kime ait olduğunu merak ettiğiniz numarayı yazın, 2222 ’ye kısa mesaj gönderin.

Örnek: KIM 5XXXXXXXXX.

Tanımadığınız numaranın kime ait olduğunu gösteren mesaj en kısa zaman içinde 3532'den gelir.
Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 19, 2009, 00:14:37 »
Turkcell e ait değilse göndermiyor.  Ben denedim Turkcell e kayıtlı böyle bir numara  yok diyor.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 19, 2009, 08:30:19 »
İsmail bey bilinmeyen no 2222 kısa mesaj ile denediniz mi? Çoğu turkcell numarasının kime ait olduğu cevap olarak
geliyor. Diğer seçeneklere kalırsa biraz şans işi. İnşallah Turkcell'de bağlantısı olan biri çıkar forumda.

Bilinmeyen No servisini kullanmak için KIM yazdıktan sonra boşluk bırakın, kime ait olduğunu merak ettiğiniz numarayı yazın, 2222 ’ye kısa mesaj gönderin.

Örnek: KIM 5XXXXXXXXX.

Tanımadığınız numaranın kime ait olduğunu gösteren mesaj en kısa zaman içinde 3532'den gelir.

Tabi rehbere kayıtlı ise.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #4 : Haziran 19, 2009, 09:33:41 »
valla İsmail bey nuh diyor peygamber demiyorlar inşallah sorununuzu halledersiniz kime ait olduğunu bırak borcunu ödeyecem ne kadarsa diyorum onu bile söylemiyorlar
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 19, 2009, 09:38:58 »
valla İsmail bey nuh diyor peygamber demiyorlar inşallah sorununuzu halledersiniz kime ait olduğunu bırak borcunu ödeyecem ne kadarsa diyorum onu bile söylemiyorlar

Herhangi bir bankanın internet şubesi varsa bunu rahatlıkla öğrenebilirsin Ali hocam.
Folgsamkeit macht frei...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Haziran 19, 2009, 11:22:15 »
     Onu denedim. Türkcell in sitesinden online işlemlerden yaptım onu. Rehbere kayıtlı değil dedi. Yani sözleşme yapılırken "rehbere kayıt olsunmu" diye bi seçenek var. Eğer o işaretli ise rehbere kayıt ediyorlar ve sen sorguladığında çıkıyor. Diğer türlü müşteri hizmetlerinden yada piyasada bulunan abone merkezlerinden öğrenebilriz. Aslında faturalı hat olsa (şüphelendiğim biri var oda öğrenci hat kontörlüdür kesin) dersin abone merkezine bu numaranın ne kadar borcu var diye. Sonra sorarsın isim ne çıkıyo diye söyler yani.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 19, 2009, 14:04:23 »
üstüme vazife değil ama ismail bey savcılık kanalını neden denemiyorsunuz?
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Haziran 19, 2009, 14:34:50 »
    O ikinci aşama  Hande hanım. Önce kime ait olduğunu öğrenip onadan sonra savcılığa gideceğim. Onun için isimin kesin tahmin edilen kişiye ait olduğunu öğrenmem lazım.  Arkadaşlar yokmu tanıdığı olan hadiii...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Haziran 19, 2009, 14:40:51 »
allah yardımcınız olsun ama bu söylemlerle illegal bir yardım pek kolay olabilecek gibi görünmüyor...

eklemek isterimki allah sabır versin...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 19, 2009, 15:04:34 »
ismail çalışan arkadaşlarım mevcut fakat turkcell olsun diğer operatörler olsun yaptıkları sorgulamalar loglanıyor (kayıt altına alınıyor) bu sebeple iş emri olmadan hiçbir sorgulama yapılamıyor. bende de benzer bir durum olmuştu alamamıştım.

hakkının dediği gibi internet şubeleri de belli harfleri veriyor tamamını değil. ama o harflerden tahmin ettiğin kişiyi çıkarabilirsin.

mesela garanti bankası MU*** IS******** şeklinde veriyor.
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Haziran 19, 2009, 15:43:02 »

Alıntı
  eklemek isterimki allah sabır versin...

Sağolun hande hanım Allah razı olsun. Allah sizlere, bizlere ve burdaki herkeze hayırlı, sağlıklı ömürler versin...

Murat'cığım büyük bir ihtimal hat faturalı değil. 537 li bi numara. Bana o yazdığın kadarı çıksa yeter aslında. SE*** BO**** görsem yeter. O arkadaşların bu kadarını görebilirlermi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 19, 2009, 22:01:54 »
onu görmek için bile sorgu yapmış olmaları gerekiyor. dolayısı ile yapamıyorlar.

internet bankacılığından kontör yüklerken gözükür mü acaba?
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 19, 2009, 22:20:05 »
onu görmek için bile sorgu yapmış olmaları gerekiyor. dolayısı ile yapamıyorlar.

internet bankacılığından kontör yüklerken gözükür mü acaba?
ben hep internetten yüklüyorum kontör, hiç bir şekilde adım yazmıyor, adımı sormuyor, numara istiyor, sonra da numarama kontör gönderiyor..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #14 : Haziran 19, 2009, 23:46:46 »
ismail bey öncelikle allah sabır versin.isim olayına gelince bence hiçbir bayii bu konuda size yardımcı olamaz çünki daha sonradan o şahsın şikayeti sonucu o bilgilere bakan kişi otomatik olarak işsiz kalır.bir seferinde benimde böyle birşey başıma geldi ve az çok tanıdığım bir kişiye gittim hemen 2000 tl vericem  sana bu numara kime ait söyle dedim  abi 10.000de versen söyleyemem dedi.vermeme nedenını daha sonradan öğrendim gerçi
diğer bir arkadaşım ise eski telsim zamanında telsimde müşteri hizmetlerinde çalışıyordu bir gün şirkete yanıma geldi işten ayrıldım dedi hayırdır diye sordum oda bir arkadaşım benden bir numaranın kime ait olduğunu öğreniver dedi bende sisteme girip bilgilerini arkadaşıma verdim dedi.o bilgiler verilen kişi değişik nedenlerle bilgilerinin başkasına verildiğinden şüphelenip telsime başvuruyor telsimde LOG dosyalarına bakıp o numaranın bilgilerini görüntüleyen kişinin benım arkadaş olduğunu anlayıp hemen arkadaşı gün içinde müdürlüğe çağırıp işine son veriyorlar.kısaca risk çok o sebepten kimse yanaşmaz bu işe.
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Haziran 20, 2009, 05:48:06 »
ismail bey öncelikle allah sabır versin.isim olayına gelince bence hiçbir bayii bu konuda size yardımcı olamaz çünki daha sonradan o şahsın şikayeti sonucu o bilgilere bakan kişi otomatik olarak işsiz kalır.bir seferinde benimde böyle birşey başıma geldi ve az çok tanıdığım bir kişiye gittim hemen 2000 tl vericem  sana bu numara kime ait söyle dedim  abi 10.000de versen söyleyemem dedi.vermeme nedenını daha sonradan öğrendim gerçi
diğer bir arkadaşım ise eski telsim zamanında telsimde müşteri hizmetlerinde çalışıyordu bir gün şirkete yanıma geldi işten ayrıldım dedi hayırdır diye sordum oda bir arkadaşım benden bir numaranın kime ait olduğunu öğreniver dedi bende sisteme girip bilgilerini arkadaşıma verdim dedi.o bilgiler verilen kişi değişik nedenlerle bilgilerinin başkasına verildiğinden şüphelenip telsime başvuruyor telsimde LOG dosyalarına bakıp o numaranın bilgilerini görüntüleyen kişinin benım arkadaş olduğunu anlayıp hemen arkadaşı gün içinde müdürlüğe çağırıp işine son veriyorlar.kısaca risk çok o sebepten kimse yanaşmaz bu işe.

+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 20, 2009, 07:21:08 »
Turkcell'de rehbere kayıtlı olmayan numaraları ogrenebilmek için SAVCILIK'tan gelen izin belgesinin numarasının girilmesi gerekiyor.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy