0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İsmail bey bilinmeyen no 2222 kısa mesaj ile denediniz mi? Çoğu turkcell numarasının kime ait olduğu cevap olarak geliyor. Diğer seçeneklere kalırsa biraz şans işi. İnşallah Turkcell'de bağlantısı olan biri çıkar forumda.Bilinmeyen No servisini kullanmak için KIM yazdıktan sonra boşluk bırakın, kime ait olduğunu merak ettiğiniz numarayı yazın, 2222 ’ye kısa mesaj gönderin.Örnek: KIM 5XXXXXXXXX. Tanımadığınız numaranın kime ait olduğunu gösteren mesaj en kısa zaman içinde 3532'den gelir.
valla İsmail bey nuh diyor peygamber demiyorlar inşallah sorununuzu halledersiniz kime ait olduğunu bırak borcunu ödeyecem ne kadarsa diyorum onu bile söylemiyorlar
eklemek isterimki allah sabır versin...
onu görmek için bile sorgu yapmış olmaları gerekiyor. dolayısı ile yapamıyorlar.internet bankacılığından kontör yüklerken gözükür mü acaba?
ismail bey öncelikle allah sabır versin.isim olayına gelince bence hiçbir bayii bu konuda size yardımcı olamaz çünki daha sonradan o şahsın şikayeti sonucu o bilgilere bakan kişi otomatik olarak işsiz kalır.bir seferinde benimde böyle birşey başıma geldi ve az çok tanıdığım bir kişiye gittim hemen 2000 tl vericem sana bu numara kime ait söyle dedim abi 10.000de versen söyleyemem dedi.vermeme nedenını daha sonradan öğrendim gerçidiğer bir arkadaşım ise eski telsim zamanında telsimde müşteri hizmetlerinde çalışıyordu bir gün şirkete yanıma geldi işten ayrıldım dedi hayırdır diye sordum oda bir arkadaşım benden bir numaranın kime ait olduğunu öğreniver dedi bende sisteme girip bilgilerini arkadaşıma verdim dedi.o bilgiler verilen kişi değişik nedenlerle bilgilerinin başkasına verildiğinden şüphelenip telsime başvuruyor telsimde LOG dosyalarına bakıp o numaranın bilgilerini görüntüleyen kişinin benım arkadaş olduğunu anlayıp hemen arkadaşı gün içinde müdürlüğe çağırıp işine son veriyorlar.kısaca risk çok o sebepten kimse yanaşmaz bu işe.