0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayta Okan uslanmış madem öyle hoşgeldin okan tekrar... arac güzel maşallah Allah kaza bela vermesin...
evet abicim bükemediğin eli öpeceksin tekrar hoşbulduk,umarım bu sefer iyi vakit geçirecez...sağol
Estagfurullah bükmekten değil okancım yanlış anlama burada ki arkadaşlarını ve büyüklerini tek amacımız kimsenin canın yanmasın güzelce gecinip eglenelim forumda sana Allah göstermesin bi kazada vs bişe olsa herkes üzülür inan...
arkadaşlar o artık filmli ( arka stoplar ve ön sinyaller )
Kazasız belasız kullan inşallah tekeri düz bassın. Bu arada ehliyetin varmı abicim?
Maşallah kardeşim, araban çok güzel.Kazasız belasız inşallah
kim verdi sana fikri yavrucak
yok ama 1 sene sonra alcak inşallah.Bu 1 sene içinde trafiğe kapalı alanlarda ehliyetli bir büyüğüyle sürüşünü geliştircek
Peki o zaman eliyeti olmayan arkadaşlar geçen gün yolda şöyle gittim böyle oldu şu nedir tarzında sorular öneltmesinler. Eğer yasağı çiğniyorlarsa en azından bunu foruma yansıtmasınlaki kötü örnek olmayalım millete. Ha şurasıda var tabi herkes ehliyet kursundamı öğrendi? Tabiki hayır ben dahil olmak üzere ehlietsiz kullanan arkadaşlar olmuştur. Fakat bunu forumda dillendirmesek daha yararlı olur diye düşünüyorum. Bu konu ile bağdaşan çok güzel bir ayet geldi aklıma ama yazmayayım. Sonra irticacı demesinler