0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ÇANAKKALE'de yağ ekledikten sonra üzerine 1.250 KM yol(550 KM'si uzun yol) yaptık ve aracın önceki sahibinin bahsettiği kadar yağ eksiltmesi yok. 1.000 KM'de 500 gr. falan eksiltmesini beklerken, yarı yarıya eksilttiğini görünce rahatladık.Ne babam ne de ben sıkıştırmadan kullanıyoruz. Önceki sahibi nasıl kullanıyordu bilemiyorum fakat sıkıştırmadan kullanmanın faydası olacağını düşünüyorum.Zaten öncesinde araca motor yapılmış. "Biz 300.000 KM'deki motor, dayayalım 10w60'ı" desek de, şu an durumda kıyamadım VVT-I'a. Motor bu durumdayken koyacağım yağ seçeneklerine tekrar göz gezdirmem gerekecek.
öncelikle sevindim yüksel.peki aracın yag durumuna nezaman baktın.yani motor sıcakken bakmıcagını düşünüyorum ama genede sormak istedim.bende hala düşünceliyim ama şöle düşünüyorum 166bini devirdim 10w40 kullanıyorum şuan 300bine geldin ve 10w40 kullanıyorsun.100bin km min fazlasın benden.bana göre motorunun aralıkları çok daha geniş.gerekli işlevi 10w40 nekadar saglıklı yapıyor buna bakmak lazım.yanlış anlama sadece düşüncemi paylaştım.vvtı sedan keyfi benim gözümde başka bir keyif.belkide beklediğinden iyi gelcek.daha keyifli olcak aracın.belki katılmayan olucaktır ama şahsi düşüncem bu aracın en önemli püf noktası yagı ve filtresi.dogru bir yag ve orjinal bir filtre canavar yapar bu arabayı oyüzden dedim
Motor yağı teknolojisi ve motor teknolojisi geliştikçe yağ konusu çok bilinmeyenli denkleme dönüşmekte. Bazı motor tiplerine tam sentetik iyi olabileceği gibi bazı motor tiplerinde yarı sentetik yarı mineral yağ konulması gerekmekte. Bildiğim kadarıyla wankel motorlarda bahsettiğim yağ tipi iyi gelmekte. Ancak yeni nesil bir çok araçta tam sentetik yağı önermekte. Örneğin mazda r8 wankel motorlarının erken yıpranmasının sebeplerinden birisi kötü araç kullanmaksa diğer sebebi yanlış yağ kullanmaktır.
Allahım aklımı fikrimi koru, Amin.
Ne oldu Atilla Abi? hangi hususlar sana ters geldi merak ettim.
sen diyorlar lafını unut. ben takır tukur ses yapan arabaya 5 40 yağ koydum, canavar gibi oldu eskisi yenisi yok. bir yağ tam sentetik ise sorun çıkartmaz. mesela castrolün koyu yeşil ambalajlı yağları var. bu yağlar kore ve japon arabaları için yapılmıştır. bunları özellkle iste. motorun eski olsa kaçaklardan dolayı eksiltir derdim. evet biraz kalın yağ kullanmak iyi olabilirdi. ama sizin modeldeki arabalar kalın dedikleri 20 50 yağı daha fazla eksiltiyor. hiç girme o işe.. 5 30 olsun ama sentetik olsun. korkmanıza gerek yok. yağ incelse bile motor ses yapar, çok çok zorlamazsanız 0 20 yağ bile motora bişey yapmaz. genel kullanım ve bir miktar aşınmayı hesap ederek diyoruz ki ikinci numarası 40 olsun 50 olsun falan falan...bugünlerde sentetik yağlar sayesinde hem ince hemde kalın özelliğini bir arada sunan yağların keyfini sürüyoruz. 0 30 , 5 30 gibi yağlar ancak yeni arabalarda tam uyumlu çalışır. her motorda sorunsuz çalışsalarda zor durumlarda belki ince gelebilir. bişey olacağından değil ama belki aşınma fazla olabilir.. ki zaten kullanım klavuzunda yazıyor.. 10 60 gibi bir yağı motora koyduğunuzda 10 40 ile hiçbir fark görmeyeceksiniz. motor içindeki akışı biraz zor olduğundan bir miktar motoru zorlar ama hiç önemli değil özellikleri yanında.. sanayideki yağ satan adam 5 50 , 10 60 yağı bilmiyordu. gözlerine ben soktum. ciddende yaptım bunu hala 70 model adamlar var sanayide.. yağ sanayisi o zamandan bu zamana milat atladı..
şahsi düşüncem benim yagın pistonlardan vs iyice süzülmesi gerekiyor.buda biraz vakit alır motor soguyunca bakılması bana mantıklı geliyor.tam olarak süzülmeyen yag dogru sonucu göstermez diye düşünüyorum çünkü.ama tabi bu da motorun sıcaklıgına göre bekleme süresi demek..ne tür işlemler yapıldıgını ögrenmede fayda var gerçekten.yani araç motor elden geçtiyse 100bin km yapmış o zaman aslında mantıklı 10w40 bana enazından böle geldi.yagcılara göre bir araç nekadar yag yakarsa onlar için okadar iyi.bu onlara sık sık gelcegin anlamına gelir çünkü.oyüzden aslında direk kendine bir ustadan ziyada bir de özel yagcı bulsan iyi olur diye düşünüyorum.bu da deniyerek olur tabi
Biliyorum yüksel orda askerine kadar herkez birbirini tanır. .valla sahsi dusuncemi solicem ben öle ustayı cok sevmem..8senedir bir fiil gittigim yer var ama arabanın bakimi oldumu ne o bana acır ne de ben samimiyetimize guvenirim.isimiz bitince sohbetimizi yapar cayimizi iceriz ama ole muhabbeti sevmem ben.bana cok icten gelmiyor öle muhabbetler oyuzden yanlış anlama. .bi de vites aydinlatmani anlamadim?
Demek istediğim de bu zaten. Samimiyete güvenip, "Hadi motor yapalım" dediğinde önüne liralar dökmek değil. Benimki otomatik vites olduğu için P-R-N-D-L-2 kısmı farlarla eş zamanlı yanıyor, aracın hangi viteste olduğunu görebiliyorsun.
Otomatiklerini bilmiyodum valla benimki manuel isikli olunca dedim acaba biri dahami yaptirdi baska usta yokmu peki toyotadan anlayan..oraninda sanayi kulturu iyidir diye düşünüyorum. Askerdeyken ne otobusler arabalar goturuldu oraya valla
Arkadaşlar, Salı günü yağı 10w40 olan yağı, MOBIL 1 5w50 Peak Life ile değiştireceğim. Sonuçları mutlaka paylaşırım. Ben de otomatik E12'nin vites skalasında ışık olup olmadığını bilmiyordum ama araç R'deyken, D'de sanıp gaza yüklenip, arkadaki L200'e vurup tamponun boyasını çatlatınca vites aydınlatma ışığını sorgulamaya başladım. Meğerse ampülü patlamış... 2 hafta önce, 2 gün pastayla gezdikten sonra yeni park sensörü taktırdım, sensör gözlerini ve pastalı yeri boyattım.