0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat senin kapağın bozuk olduğunu düşünüyorum.
10.000 bakimdan sonra yagi kontrok ettim yag cubugu min max max cisgisinin 7 mm ustunde. bir sorun olur mu acaba.
Atilla amca bir bujisi 160 tl.Pistonlara felan zarar verirmi. gidim aldiriyimmi biraz.
Ya ben yanildim. ya da yag cokmemisti. su an seviye tam olmasi gerektigi yerde. bi sorun yok.Cektigim resim motor sogukken. bu gun ise max ten 1 cm kadar altta
Aracımı yeni aldım 3.000 km önce serviste yağı değişmiş (20.000 bakımında). yağda en ufak bir kirlenme yok , tabiri caizse sap sarı. Ancak yağ max. sevyesinden yaklaşık 1.5 cm yukarda. herhangi bir sorun olurmu. Ayrıca yağ çubuguda ap ayrı bir problem çubugu çekerken her tarafı yağ oluyor, bende iki tarafınada bakıp öyle anlamaya çalışıyorum.
Filitrede değişmiş. alttan tıpayı açtırıp az bişey aldırıyım ozaman.Mesaj Birleştirildi: Şubat 17, 2014, 13:25:313.000 km dir de bu şekilde çalışmış. bujiyi yağlayacaksa zaten yağlamıştır. orj. buji fiyatları ne kadardır. internetten orjinal yedek parça alabileceğim, tavsiye ettiğiniz bir site varmıdır.