0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar selamlar,2016 1.33 corollam var,benzinli.Son bakımını artık özel serviste yaptırmayı düşünüyorum.İzmir için hangi yağı almalıyım acaba?Teşekkürler.
Arkadaşlar 2015 Toyota Corolla 1.33 life benzinli modele hangi marka ve yağı önerirsiniz? Yorumları okudum herkes birşeyler söylemiş. Karar veremedim.
1.5 lpg li motor icin hangi yagi kullanmak lazim suanda motorda lm 0w16 yag var
Aracınız hayırlı olsun,önce motor iç yıkama yapılsın daha sonra bahsettiğiniz marka 5w/30 motor yağı uygun olur,bu arada 4 teker açılmalı, hidrolik yağları,antifriz,filtre grubu değişimini sıraya alabilirsiniz.
arkadaşlar yağ değişimi yapacağım aracım 2003 corolla sol LPG 200bin km de, sübapları yazın çelik olanlarla değiştirdim performans şok ediyor insanları çok memnun kaldım😀magnatec 10w 40 kullanmıştm ilk zamanlar, sonra motul 8100 5w 30 a başladım 130bin den sonra yağ eksiltme hiç olmadı, şimdi elimde yedek aldığm motul 8100 5w 30 var onumu kullansam 5w 40 mı, yazın fan çok açıyor
Arkadaşlar merhaba. Biliyorum çok tartışıldı. Ama servis 20.000 randevusu için 5w30 konusunda ikna etti beni. Hatayın sıcağını bilen bilir, 5w30 yağın aracı daha sessiz çalıştıracağını iletti yetkili. Araç şu anda gerçekten gürültülü. Bir arkadaş 30.000 küsürde Corolla aldı, taksi çıkması. Hep 5w30 kullanılmış ve yine aynı kit lpgli. Araç benimkinden kesinlikle sessiz. Kaldı ki bende fazladan kaput izolatörü var. Fikirlerinizi alabilir miyim?