0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
API SN onayı alabilmesi için tam sentetik olması gerekli, ancak kinematik viskozitesi ACEA C2 5W30'lara göre yüksek, baz kalitesi düşük olabileceğini düşünüyorum.Mobil yüzünden API standartlarına güvenim sarsılıyor, API kim? American Petrol IndustryAmerican Petrol Industry kim? Standart Oil = Exxon = MobilSanırım gelinen durumda Jaso ve Ilsac standartlarına da bakmakta fayda olacak.
Geçenlerde 4 zamanlı su motoru için castrol gtx 20w-50 motor yağı aldım 3lt bidonda çıkıyor API SN onayı vardı sentetik mi üretiliyor artık 20w-50 ler.
2016 dizel verso aracım için 60b km bakımında garanti biteceği için kendim yapacağım. Yağ kaynaklı da olabilir soğutma suyu da araç bir tık fazla fan çalıştırıyor yağ - yağ filtresi - polen filtresi değişimi yapacağım.-Yağ konusndaBMW üretimi 1.6 dizel olması hasebiyle yağ konusunda kafam oldukça karışık. ACEA C3 kullanabilirsiniz diyor kitapçıktaBMW yağ üreticisi shell. Tercihimi Shell den yana mı yapsam yoksa Liqui Moly, Petronas veya Motulden yana mı yapsam ?Yine aynı şekilde motor içi temizleyici olarakta bu 3 markadan yana kafamda soru işareti varServisten alışkanlık enjektör temizleyici de kullanacağım acaba orjinal toyota mı alsam yoksa würth/Liqui Moly vs mi
Büyük ihtimalle servisin koyduğu 1ww yağ yeterli gelmiyor soğutmaya. Petronasa da aklım bu yüzden gitmişti çok önceden soğutma konusunda iyi diye okumuştum
Merhaba Arkadaşlar.2012 Model 1.33 benzinli manual auris marka aracım var. Motor yağı değişimi için hangi motor yağı ve kaç lt almam gerekiyor. Aracım 80bin km de. Öncesinde hangi marka hatırlamıyorum ama 0w40 kullanılmıştı. Aracıma hiç lpg taktırmadım. Yardımcı olabilir misiniz?teşekkürler
Yağ filtresi dahil, 3.4 LT alıyor. Motul Eco-Lite 5W30 Liqui Moly DX1 5W30 Kullanın.
Anıl bey bir sitede bu ürünü uygun fiyata buldum. Motul 8100 X-Clean Efe 5W30 4 Litre Motor Yağı ( Üretim Yılı : 2020 ) Buda uygun mudur.teşekkürler
Aracınıza uygun olsaydı onu öneririm, sizin aracınıza uyumlu değil.Sizin bakmanız gereken yağlar API SN ILSAC GF5 Onaylarını karşılayan yağlardır.[/quoAnıl bey değerli bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum. Alman ürünü olan moly tercih edeceğim.Nette bu ürün var. Umarım yanlış birşey almıyorum dur? Rica etsem bakabilir misiniz?Liqui Moly Special Tec Dexos1 Gen2 5W-30 Motor Yağı 4 ltMesaj Birleştirildi: Haziran 16, 2021, 16:56:31Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 16, 2021, 16:05:19Aracınıza uygun olsaydı onu öneririm, sizin aracınıza uyumlu değil.Sizin bakmanız gereken yağlar API SN ILSAC GF5 Onaylarını karşılayan yağlardır.Anıl bey değerli bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum. Alman ürünü olan moly tercih edeceğim.Nette bu ürün var. Umarım yanlış birşey almıyorum dur? Rica etsem bakabilir misiniz?Liqui Moly Special Tec Dexos1 Gen2 5W-30 Motor Yağı 4 lt
Aracınıza uygun olsaydı onu öneririm, sizin aracınıza uyumlu değil.Sizin bakmanız gereken yağlar API SN ILSAC GF5 Onaylarını karşılayan yağlardır.
Anıl bey değerli bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum. Alman ürünü olan moly tercih edeceğim.Nette bu ürün var. Umarım yanlış birşey almıyorum dur? Rica etsem bakabilir misiniz?Liqui Moly Special Tec Dexos1 Gen2 5W-30 Motor Yağı 4 lt
Aranızda Liqui Moly 5W30 Molygen New Generatıon API SP ILSAC GF6A Kullanan var mı ?
SP ye mi geçtik ? sn plus dan sonra gelen standart bu mu ?
arkadaşlar 2005 model 170 binde lpg li 1,6 Corolla VVT-I da castrol 10/40 kullanıyordum bu sefer Luqui moly HC7(5/40), Luqui moly APİ SN(10/40 tam sentetik) arasında kaldım. Benim gönlüm tam sentetik 10/40 yağ numarasını değiştirmemek. Anlayanlar hangi yağı önerir veya başka yağ önerisi şimdiden tşkkrler