0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,Aracımda lpg yok makat 0W-40 kullanmak istiyorum. Bu konuda ne diyordunuz? Peki neden Castrol önermiyorsunuz?
Motul 8100 X-MAX 0W40 5 Litre almayı uygun o zaman. Evet bazen yüksek devir kullanıyorum özellikle otoban vb. birde İzmir/Manisa bölgesi çok sıcak olabiliyor.
Merhaba herkese, 2014 model 1.33 Auris araca sahibim LPG mevcut, yağ olarak ne kullanmalıyım ve nerden temin etmemi öneririsiniz? Filtreler için de bir öneriniz var mı acaba? Teşekkürler
Tem Toyota @Ufuk Sönmez (16363) ile iletişime geçebilirsiniz. Hem filtreler hem yağ konusunda yardımcı olur. Ürünler orjinal mi değil mi gibi sorunlar oluşmaz kafanızda. Bütün forum kendisinden alışveriş yapıyoruz.
Tem Oto'nun n11 sayfasını bulamıyorum. Başka bir yerden mi satışa başladılar acaba?
Hayır, kısıtlamadan muaf olmadığımız için geçici olarak kapalı.
Öncelikle konu başlığı için teşekkür ederim, emeğinize sağlık hocam. Bu LPG sistemleriyle ilgili dezenformasyon fışkırıyor her yerden ne yazık ki. Benim aracımda da PRINS Silverline kit mevcut ve geçen sene aracı ilk aldığım zaman Beykent'teki PRINS bayisine sorduğumda "AFR olayı hikaye abi, gerek yok boşuna para verme" şeklinde bir cevap vermişlerdi, ben de boş verip devam ettim açıkçası. Fakat başlığı okuyunca hem aydınlandım hem de biraz canım sıkıldı haliyle. Bu AFR ayarını düzgünce yaptırmak ya da en azından kontrol etmek için nereye gitmeliyim? Herhangi bir PRINS bayisinde bu kontrol yapılabilir mi? Teşekkürler NOT: Bayburt/ Erzurum yöresinde ikamet ediyorum ama İstanbul'a da gelebilirim bu iş için.
Afr ayarı için Bayburt tan İstanbul'a gitmeye gerek yok Afr ayarının üstadı Volkan bey var gezici olarak yeterli sayı olunca şehirlere gidiyor kendisiyle görüşün yasaklar bitince size en yakın hangi ilde olacaksa oraya gidersiniz,Volkan bey TLF : +905342434468
İnternet üzerinden orijinal motul 5w30 eco lite yağı nerden sipariş edebilirim. Güvenilir bir yer tavsiye edebilir misiniz?