0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi valla daha önce çok fazla duydum bu filtre tıkanma olayına bağlı yatak sarma olayını. O nedenle pek olumlu yaklaşamıyorum. Fiyat olarakta çok pahalı olmadığını düşününce riskine değmez diyorum.
uzun ömürlü long life filtre kullanıyorum
Ertan ben efsaneme yağ ve filtre değiştirtmiştim, arabayı oğlum aldı gitti, biraz sonra telefon etti yağ lambası yanıp sönüyor dedi bende hemen yakınındaki kasımpaşa servisine git dedim. filtre çatlamış yağı boşaltmaya başlamış, yeniden yağ ve filtre konarak yola devam etti. mühim olan takılan yağ, hava ve yakıt filtrelerinin kaliteli olmasıdır. denso, mann, hengst, bosch gibi filtreler (hakiki) (çakma olmayan) konursa 15-20 binde problem çıkmaz.
Bahsettiğim durum orjinal filtrelerde durum abi. Filtre çatlaması falan filtrenin çok fazla sıkılmasından oluyor genellikle. Ben çok korktuğum için öyle bir şey yapsam kesin başıma gelir o nedenle hiç aklımdan geçirmiyorum.
Mobil1 esp yesil kutu ilemobil1 kahverengi kutu arasinda ne gibi bi fark var. hangisi kotu.
1.33 vvt i o zaman ben mobil 1 0w-30 khvrngi kutu alacam. fiyatlari ayni. uzerinde benzin dizel ayrimi yazmiyo
Bende 0w-30, 5w-30 arasında karasız kaldım. Kitapçıkta fabrika yağı 0w-20 diyor.
Atilla abi merhaba. bir sorum olacak size; 26000 km 1.6 VVTİ ,4 ileri otomatik Auris marka aracım var. 20000 km 10-40 yarım sentetik yağ ve son 6000 km'dir Mobil-1 5-40 tam sentetik yağ kullanmaktayım. Ben de sonunda pes ettim ve bugün BRC MY11 kit taktırdım mavi denizler Ankara da. 30000 km de bakıma tekrar yetkili servise gideceğim diğer kısımların garantisinin devam etmesi için, Yağıda kendim götüreceğim yine. Şimdi geleyim soruma; mobil-1 0-40 mı yoksa 5-40 mı daha koyu kıvamlıdır. Yani kilometre arttıkça hangi yağla devam etmeliyim. Yani 30000 bakımda sizce LPG'li motorum için hangi yağı almalıyım? (Başka yağ tavsiyeniz varsa onu da duymak isterim) İkamet Ankara, 3000 devrin üzerine pek çıkmam. Teşekkürler...
antepte zeytin de çok yagıda cok.Zeytinyagı ile çalışmazmı.Hakiki ama ...
Gerçek sızma ile mükemmel koruma sağlar, 50 binkm dayanır.
Arkadaslar arabamiz 2013 corolla 1.6 advance manuel. Arac su anda 8000 km de ve alınalı 7 ay oldu. Aracı alırken ilk yag degisimi 6 ay veya 10000 km de olacak dendi. Sizce 10000 km yi beklemelimiyim? Ve aradıgım bir servis 10-40 digeri 5-30 yag kullanılacak dedi. Sizce ne yapmalıyım?