0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o zaman 0w-40 daha uygun
mobil 1 fs veya motul x max 0w/40 veya 1-2 marka daha var,piyasada sahtelerinin çok olduğu söyleniyor,motul yağını tem toyotadan sipariş verebilirsiniz.
Arkadaslar herkese selamlar oncelikle 2017 model 1.5 yaris otomatik aracim mevcut 30binde daha once 2 sefer servisinde 5w30 yag kullanilmis bende servisi aradigimda 5w30 kullandiklarini soylediler bu sebeple motul x-clean efe yagini aldim fakat kitapciginda 0w20 yaziyor ayrica 0w20 tedarik edilmez ise 5w30 koyun fakat ilk degisimde 0w20 ile degistirin yaziyor simdi soruyorum hal boyle iken servis neden 0w20 kullanmiyor veya sormuyor? 5w30 araca zarar veriri mi simiden tesekkurler
Aracim atmosferik motor bu arada hybrit degil peki bu engine flush nedir? Anladigim kadariyla pek bi sorun teskil etmiyor fakat ilk firsatta 0w20 ye gecis saglanmali tesekkurler ilginize
Toyota corolla 1.6 multidrive aracım şehir içinde 290km 28 lt LPG yaktı. Normal mi arkadaşlar? Çok gibi geldi, ayara gideceğim çoksa. Genelde 50km hızla kullanıyorum.
Prins Teknomax LPG kiti taktırdım 2012 Auris 1.6 132Hp manuel aracıma gazdan ayağımı çekip biraz sonra basınca hafif bir sarsıntı oluyor. Aynı sorunu yaşayanlar var sorunu nasıl çözebilirim? Ben kiti Turkuaz LPG de taktırdım Ankara, 4bin km oldu. Cevap yazarsanız memnun olurum çözüm arayışındayım çünkü şimdiden teşekkürler.
teşekkür ederim tokay bey, 0 40 tan ziyade 5 40 yağ bakıyorum ama mobil 3000 5 40 tan daha kaliteli bir yağ arıyorum. aslında mobil 1 fs 0 40 çok iyi bir yağ lakin bu kadar maliyete gerek var mı
Aracın motoru eski, 10-40 a alışmışken ondan devam edilmesi daha yerinde. Bu kadar fazla yağ markası ve numara değişimi hatalı. Km gereği 10-40 dan devam edin. Yağ eksiltme tolerans içinde olabilir ama eksilen yağ motoru koruyamayan yağ demektir.İllaki 5-40 alacağım diyorsanız da Motul ve Eneos'un yağlarına bakabilirsiniz.