0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar.. Arkadaslar benim aracin yag degisimine 2000 km var ama yıl olarak 1 bucuk yil oldu. Malum olaydan oturu servise gidemiyorum. Yil olarak gecti ama km olarak daha var. Kullansam zarari olur mu?
Yağ çubuğunu çekip bakın,bal kıvamında mı? yoksa su gibi kıvam da mı? benim kanaatime göre sorun olmaz.
Merhaba 2016 model Corolla MDS LPGli arcım için en uygun yağ hangisidir. Marka öneriniz nedir?KM yapamıyorum fakat artık 1.5 sene olmuış yağ değişeli süre sorun yaratır mı bilmiyorum ama şuanda değiştirmek mümkün değil. arcın kılavuzunda 80.000km ve 4 yılda hangsi önce dolarsa şanzıman yağını değişin demiş aracım 40.000km bile değil fakat 48 ay doldu dolacak genel uygulama dolacak.Teşekkürler
Motor yağı olarak ● Mobil 1 FS 0W40● Motul X-MAX 0W40 öneririm,Ayriyetten şanzıman yağınızı 20.000 km sonra da değişim sağlayabilirsiniz.
Hızlı yanıtınız için teşekkür ederim bundan önce burada bir arkadaşın tavsiyesi üzerine mobil 1 esp 0w-40 kullanmıştım. aralarında büyük bir fark var mı? Aklıma takılan bir soru daha hidrolik yağ için bir tavsiyeniz olabilir mi? onunda değişimi gelmiş görünüyor Teşekkürler
Fren hidroliğinden bahsediyorsunuz sanırım aracınız 1 LT almakta bilginiz olsun.Fren hidroliği olarak Motul tavsiye ederim şahsen ben aracımda sıvı olarak Motul tercih ediyorum. Forum sponsorumuz Tem toyota servisinde en son sorduğumda Motul fren hidroliği yoktu ama Toyotanın orjinal yağı var. Motul isterseniz instagramda @2crankara var oradan sipariş edebilirsiniz Motor yaği filtre grubunu Tem toyota servisinden alabilirsiniz.Motul ile Mobil 1 arasında kullanıcı hissi olarak pek fark hissedemezsiniz ikisi de Oil sektöründe öncü Motul kullanabilirsiniz.[attach=1]
Selam arkadaşlar az önce Corolla 1997 1.6 xei aracımın yağını değiştim usta petronas selenia 10 40 bıraktı hiç bilmediğim bir yağdır hep Castrol veya Shell bırakırdım eski araçlarıma bakalım usta ne kadar doğru söyledi göreceğiz ileriki zamanda
Motul eco clean 0w30 hakkında ne düşünüyorsunuz? indirim varmış alsam mı diyorumhttps://www.hepsiburada.com/motul-8100-eco-clean-0w30-5-litre-p-hbv00000h4bwy
EDE 77 için mi düşünüyorsun Kaan ?
evet bizim araç için. 0w40 kullanıyorum ama bi denemek istiyorum 0w30
Bundan bahsediyorum, ama inanmayan/inanmak istemeyenler oluyor, bayı de tabi çakal olmaya çalışıyor toyota'nın önerdiği yağ toyota'nın yağı diye inanan çok kişi var halbu ki toyota petrol şirketi değil otomotiv şirketi toyota logolu olan yağlar ise toyota nin asıl anlaşma sağladığı marka yağı kullanıyor
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey soracağım. 3 lt 10w40 ve 1lt 2t Opet Motorlu testere yağım vardı ben bunları karıştırdım. Bunu arabaya koysam ne olur. Aracam Era 2010Mesaj Birleştirildi: Nisan 20, 2020, 13:20:29Arkadaşlar merak ettiğim bir şey soracağım.3 lt 10w40 ve 1lt 2t Opet Motorlu testere yağım vardı ben bunları karıştırdım. Bunu arabaya koysam ne olur. Aracam Era 2010