0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Soyisim arık, yönetime mail attım dün, henüz cevap verilmediMesaj Birleştirildi: Kasım 29, 2019, 20:37:18Eneos premium ultra fiyatı uygun. Hepsiburada kendi satıyır güvenilir midir? İnternetten yağ alımı için kötü şeyler okudum. Bu arada motul ve eneos kalite olarak benzer mi? Hangisi iyi ise onu alayım
bende de prins lpg var 5w30 castrol magnatec kullanıyorum
2006 model corolla 1.6 linea 110 hp 151000 km aracım atiker marka lpg mevcut. Mevsimsel olarak kullanmamı tavsiye edeceğiniz yağ hangisidir.
Aracı yeni aldım eski sahibi 10 _40 diye hatırlıyorum dedi Araçta ki karta bakmam lazım net olarak
Tam sentetik 5W40'a geçiş yapın hem aracınızın çalışması rahatlayacaktır hemde ısınma süresi azalacaktır.
Tam sentetik 5W40 için tavsiye edeceğiniz marka var mıdır
merhaba arkadaşlar mobil 1 fs 0w40 ile shell helix ultra 0w40 arasında geçiş yapsak sorun olur mu. siz olsanız hangisini seçerdiniz neden?
İki yağda 10w40, ikisi arasında ne farklar var hangisi daha iyi? 98 1.6 xei corolla için hangisini tercih etmeliyim?
Aslında yağımı daha yeni değiştim. Motul 2100 Power+ aldım ama aldığım yer yetkili Motul bayiisi değil. Her marka yağ filtre satan bir esnafdan aldım. Yağın orijinal olmama ihtimali geldi aklıma Motul’un orijinal olup olmadığı nasıl anlaşılır? 2100 serisinin orijinalinde de arkadaki kağıt çift yaprak değil. Yaklaşık 2.000 km oldu ve yağ çubuğundan baktığımda halen daha sarı renkte çok az bir kararma olmuş. Zaten şüphelenme sebebim yağın halen daha kararmamış olması.