0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sonunda mobil 1 FS 0W-40 almaya karar verdim.Biraz araştırdım ama 2019 üretim bulamadım, 2018 üretim var en yeni. 2018 üretim olması çok farkeder mi acaba, sıkıntı olurmu?
Selamlar. 2015 1.33 Corolla sahibiyim. Araç 60 bin km'de. Bu zamana kadar hep 5w30 yağ kullanıldı. 32 bin km'de lpg takıldı. 0w40 yağa geçmek istiyorum 5w30dan sonra motorda sıkıntı yaratır mı? Siz değerli arkadaşların görüşüne ihtiyacım var. Ankara'da ikamet ediyorum
Hayır bir sorun yaratmaz kullanabilirsiniz
Ankarada Yeni Dörtnal Toyotaya da sordum tam 0w 40 siparişi verecekken Tem Otodan. Gerek yok yağ eksiltir dedi 5w 30 devam et diyor. Ne yapacağımı bilemedim
Merhaba arkadaşlar: 2005 hb corolla aracıma hangi Yağ markasını önerirsiniz aracım 178.000de ve filtre olarak hangi markayı alim
Merhabalar 2012 Corolla dizel otomatik aracımın bugüne kadar olan bakımları hep yetkili serviste yapıldı. Serviste Shell Helix Ultra Prof. Ap-L 5w30 yağ kullanıldı. Araç şuan 147 binde ve bakımı geldi. Yetkili servisle bağımı kopartmayı düşünüyorum. TEM servise danıştım, Eneos önerdiler. Ben Mobil 1 düşünüyordum. Aracımda bugüne kadar her hangi bir yağ yakma problemi de olmadı. Sormak istediğim Mobil 1 ile Eneos arasında ne kadar fark var? Ve uzun süredir Shell kullandığım için başta bu değişikliğin her hangi olumsuz bir yanı olur mu?
2019 model 0 km corollaya fabrika hangi marka ve viskozitede yağ koyuyor,bilginiz var mı arkadaşlar? İlk 1000 bakımında servise yağı değiştirelim dedim 5w30 koyulmuş.bu konuyu geriye doğru okudum ve 0w40 0w20 kullanıldığını okudum.iyi mi ettim kötü mü bilemedim..canım sıkıldı biraz.
Servis tercih hakkı sunmadan 5w30 u koymuş.bir fark yaratır mı ,sıfır km alınca pinpiriklendim biraz.olmadı bi sonrakine 0w20 den devam ederiz..
Valla hocam 5.4 olan yakıt ortalamam 5.6 ya yükseldi. Yine aynı kullandım.7 8 bin km kullanıp 0w20 kullanan yetkili servisi tercih edeceğim.0w20 ile araç daha atikti gibi sanki..yada ben kafayı sıyırıcam.park sensörü taktırmaya diye gittim,yağ değiştirdim.yaptık bi salaklık..
Estağfurullah, yetkili servisten 0w20 kullanırsanız 4 lt yağ size 600 tl civarına gelir @Ufuk Sönmez (16363) hocamızdan alin yetkili servise götürün onlar doldurur
Dostlar Corolla-Advance-2013-Dizel-1.4 D-4D. 55.000KM de. 60.000KM de hangi yağı kullanalım. Benden önceki 5w30 Petrol Ofisi kullanmış... Mümkünse yağı en en kalitelisi almak isterim
Bahsettiğiniz ufuksönmez kimdir,forumdan biri midir? Alıp kendim bile değiştiririm, benim bu yağ işini çözmem lazım,kafamı kurcalıyor.
Motul 8100 X-CLEAN EFE 5W-30Motul 8100 X-Clean Fe 5W30Eneos Premium Hyper 5w30 Mobil 1 ESP Formula 5W30 Toyotaclubtr onaylı tem toyota servisidir eğer istanbul avrupa yakasında yaşıyorsanız orada bakım yaptırabilir bakım ürünleri alabilirsiniz veya kargo ile alabilirsiniz şimdilik 5w30 ile idare edin bir sonraki bakım değiştirirsiniz gerek yok boşuna masrafa TOYOTA TEM ÖZEL SERVİSMaslak Mahallesi, Atatürk Sanayi Sitesi 1. Kısım 40. Sk. No:318, 34398 Şişli/İstanbul(0212) 285 10 93 https://g.co/kgs/wvNPUj