0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hiç bir şey olmamıştır kalbini temiz tut.
İnşallah hocam su serptiniz bir nebze sağolun. İnternettte fazla yağ konulan araçların halini görmek endişelendirmişti beni; lâkin o araçların hiçbiri japon değildi.
motorun aşınmış olsaydı yani piston segmanların ölü olsaydı bujilerin yağlanır ve motor muhtemel ki çalışmazdı çalışsa bile teklerdi bu olmadığına göre motorun saat gibi hiç merak etme.
Motorun çalışmasında sıkıntı yok çok şükür, ama alttaki contalara yol yapmış mıdır acaba yağ ? Yani ileride de damlatmaya devam ederse ne sizce yapmamız lazım hocam ? Ayrıca silindir yanma odasındaki kompresyon oranı düşmüş müdür acaba bi' ekspertize mi gitsem
evladım bu kadar pipirikli olma, bir şey olmaz yağ yol yapmaz çok yağ olduğundan sızmıştır bir süre sonra oralar kurur.
Tamamdır hocam sakinim şu an, damlatma durmuş gibi gözüküyor
2017 corolla 1.33 life kullanicisiyim 10.000 bakimi icin servise kendi yagimi goturucem tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar.
2015 üretimi yağ kullanılır mı?Fiyatı uygun tutmuşlar,yağ burada https://kolayoto.com/motul-8100-x-max-0w40-4-litre-motor-ya-motor-ya.html
Merhaba forumda Benim 2016 corolla advance multidrive s aracım var LPGli 30.000 bakımı için hangi yağı önerirsiniz. Adanada yaşıyorum ama iklim Kaseri iklimi Adanayla alakası yok kışın -30C leri görüyor yazın 35 C civarı. Servise hiç güvenemiyorum 0w-20 olayıda kafamı karıştırdı iyice teşekkürler iyi akşamlar.
Az önce toyota türkiye ile görüştüm 0w20 5w20 ve 5w30 kullanabilirsiniz herhangi bir sorun yaşamazsınız denildi. 0w20 zararlı olsaydı neden o zaman sıfır km iken 0w20 dolduruyor fabrika hem antalya, şırnak diyarbakır sıcağı gibi yerde kullandırıyor ? Neden honda 0w20 servislerinde dolduruyor
Sizin araç lpg li mi Anıl Bey?