0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar aracım 2008 Corolla Verso ben aracıma 5w30 mobil marka yağ kullanıyorum fakat bir dahaki yağ değişiminde 0w40 kullansam nasıl olur bir sıkıntı olurmu arabaya daha mı iyi olur yoksa kötü mü olur bu konu hakkında bilgilerinize tecrübelerinuze ihtiyacım var
arabam 91 corolla 1.6 . şuan sürekli uzun yol yapıyorum , hızlı girmeyi sevmem. kış geleceği için 5 40 castrol edge titanyum ... yağına geçtim. daha önce 3 defa 10 bin km 10 60 mobil kullanmıştım .5 40 yağ 5000 km içinde karardı , motorda gürültü arttı. 1 litre kadar eksiltme yaptı. bu şikayetlerim mobil de yoktu. eksiltme 10 bin km de 1 litre kadar idi. kışın -5 derecelerde 10 60 ile sorunsuz arabayı çalıştırmıştım.-40 dereceye kadar soğuk olacağını söyleyenler olduğundan yağımı değiştirdim ama çok memnun kalmadım.
2011 avensis lpgli 80 binde motor yağı ve şanzıman yağı değişicek hangi markaları önerirsiniz ?
Arkadaşlar Motul x-power 10w60 nasıl bir yağ? Hb'de 5 litre şeklinde bulunuyor,daha önce duymadığım markalarda mevcut. Aracım Corolla 1.3 yağ eksiltiyor. Bulunabilirliği açışından Mobil dahamı iyi acaba? Teşekkürler.
üstad bende o yağdan almayı düşünüyorum .5 lt olması avantaj sağlıyor motul .yüksek performanslı araçlar için yağ üreten bir firmadır. özellikle motorsporlarında adı çok duyulmuştur . bence mobilden aşağı kalan yanı yoktur . hatta daha iyidir belkide .
Aracım 1.33 life. Ben Bolu da ikamet ediyorum ve burada -15, -20 gibi sıcaklıkları görmek mümkün. Hatta birkaç kez -29 u bile gördüm. Bu şartları göz önünde bulundurursam 0w20 mi 5w30 mu kullanmalıyım sizce? Arabayı ilk aldığımda 6 ay sonra bakıma gelmem söylendi. 10bin km yi görmem mevcut şartlar altında. 6 ayda bir bakıma gitmem gerekir mi ? Ayrıca servisler dışarıdan yağ getirilmesine müsaade ediyor mu?
Ülkemizde Hybrid çeşitliliği ve satışları arttığı için, yetkili servislerde Toyotanın ürettirdiği Yeni Nesil 0W-20 kullanılmaya başlanacakmış.1.000km sonra göreceğiz bakalım..!?
Merhaba arkadaşlar 93 modal toyota corolla xl aracının yağ değişimini yaptırdım 2000 km gitmeden 2 ay içerisinde ikaz lambası yandı yağ bitti 2 tamirciye gösterdim on arka krank keçeleri degisicek dedi diyeri de değişmesine gerek yok yağ kaliteli değildir ondan olabilir dedi aracına hangi marka yağı koyabilirim önerisi olan var mi