0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracınız 0w20 yağı eksiltti mi yoksa motor temizleyici koyduğunuzdan dolayı o kadar yağı sonradan mı ilave ettiniz?
Arkadaşlar merhaba uzun süredir foruma giremiyordum ancak bugün yağ çarşısı ile ilgili internet sitesi hakkında bilgi almam gerekiyor kime sorayım dedim aklıma ilk siz geldiniz bide motul yağları ile ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Yavruları aldım bugün Bir kere 5w30 koydum şimdi fabrika yağı 0w20 ye donecez bakalım.Tanesi 60 TL. 5 adedi 300 tl. 2017 üretimi. 1 adedinden 200 cl alacaz. Toplam 4.2 Lt
Fiyatta bir yanlışlık var.2 hafta önce 50 bin bakımı için yıllardır aldığım Bursa küçük Sanayi Mobil 1 bayisinden tanesini 38 tl ye aldım.5 adet toplamı 190 tl tuttu.Ayrıca Mobil Türkiye yakında 0w-20'lerin 4 litreliğini Türkiye'ye getirmeye başlayacaklarmış.
Yağların üretim tarihi 11.ay 2016 yılına aitti.Üretim tarihinden bu kadar fark edermi bilemiyorum.Güle güle kullanın.5w-30'dan farkını kısa sürede hissedeceksiniz.
Ortaya farklı bi soru atayımLiqui Moly nin Ceratec ürünü nasıldır? Tavsiye edilir mi? 60 k bakımında kullanmaya niyetlendim. Ama kararsızım. Yeterli bilgiye ulaşamıyorum bu yüzden içime sinmiyor. Sizler ne dersiniz?
https://www.youtube.com/watch?v=YaYAcmlwFiQ&feature=youtu.be