0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tavsiye ettiğin bir urun varmi abi peki? 2 ayda bir cok rahat 10 bin yapiyorum yag degisiminde kullanayim urunu
Liqui Moly - Wynn's - STPDikkat edilmesi gereken konu, üzerindeki kullanma talimatlarına uygun süre rölantide beklemek ve hemen uygun temiz yağ ve filtresi ile değişim yapmak.
arkadaşlar 2006 model sol hb 116bin km de yağ değişimi geldi fakat kafam biraz karıştı 10/40 yağ koyup geçsemmi yoksa tam sentetik yağamı geçsem eğer tam sentetiğe geçersem yağ eksiltir diyenler de var, yakıt düşer ve performans artar diyenler de var ne dersiniz
Viskozite seçiminde Dikkat etmemiz gereken en önemli konulardan biride, yağ muhteviyatındaki sülfatlanmış kül ağırlığıdır, Örneğin; Mobil1 ESP Formula 5W-30Sülfatlanmış Kül, % Ağırlık = 0.6 (çok düşük)Bu nedir? Bu rakam ne kadar küçükse, yağ, mikron aralıklara o kadar rahat girebilir demek oluyor.Bu örnek bağlamında... Mobil1 ESP Formula 5W-30, Mobil1 0W-20'den daha iyidir.
Dün Mobil 1 0w20 yağ olan 1.6 Avensisler yolculuk yaptık. 3 kişiydik. Bizde Eneos 0w20 var. Şimdi araçların yalıtım farkı elbet var ama Mobil 1 daha iyi hissi uyandırdı bende. neye göre kötü deniliyor bilmiyorum ama bana göre ESP 5w30 a göre Mobil 1 0w20 daha iyi geldi bana
Aynı motora sahipsiniz kaputu açıp dinledin mi Kaan?
Motul,wurth,berner gibi markalar nasildir?LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benimde niyetim Tunap yada würth
Ama ama ama üretici firma yani TOYOTA şu kadar km de bir engine flush yapın dememiş bence gereksiz masraf senin gibi sıfır araba alıp bakımını düzenli yapan birisi için Keşke bi arabaları yan yana getirip video kaydı alabilseydiniz. Farkı hep beraber dinlerdik. neyse bende nasipse mobil 1 e geçeceğim ama 0w40 mı 0w30 mu bilemedim