0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herşeyin fazlası zarar.
Cevabınız için teşekkürler,Peki hangi marka kullanmalıyım eneos iyimidir çok memnun kalan var kullanıcı yorumlarında falan birde yağ yakmayı kesermi dediğiniz yağlar ?
merhabalar,2004 1.6 avensis aracıma (198500 km) 1 yıl önce mobil 1 10w60 koydum. üstünden 9000 km geçti(şuan 207500 km). süre olarak 1 yıl . şimdi birkaç sorum olacak;- full sentetik 10w60 yağ için değişim km si 10000 mi? olmalı 150000 mi?- yağ değişimi için km si gelmese bile her yıl değişmesi gerekiyor mu?- yağ filtresini servisten orjinal almıştım. her yağ değişiminde filtre değişmeli mi? 2 değişimde 1 sefer filtre değiştirsek olur mu?iyi günlersaygılarımla...
Araç 2008 model olduğundan garantisi bitik kmde yüksek olduğundan sanmıyorum ki blok falan değişsin ücretsiz olarak
Toyota-tech.eu sitesine üye olup dili Türkçe yaptıktan sonra Euro5 başlığına tıklayıp Geri çağırma kampanyası menüsüne tıklayıp oradan Vınn numarasıyla bakılabiliyor.
yönlendirme için teşekkürler siteye kayıt oldum aracımın modelinide seçtim baya birşeyler çıktı bunlar ne anlama gelir bunları servise gösterip bir yığın işlem yapmalarını mı söyleyeyim pek anlamadım
Ömer bey yanlış yere bakmışsınız Safety recalls kısmına bakın Güvenlik için geri çağırma
Evet dediğiniz gibi baktım ve 2 kampanyanın bitmiş olduğunu gördüm(cam düğmesi ve gaz pedalının takılı kalması olayı galiba daha önceki 2010 corollada çağırmışlardı) sadece airbag var onuda servisten ararlar yakında gerçi geçenlerde sonkarda bakıma girdi 3-4 gün kaldı faturaya bakarım şimdi yapmışlar mı
Ömer bey bitmemiş sizin araca uygulanmış o işlemler