0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar buraya yazi yaziyorum. Daha sonra sag ustte kendi iletilerimi goster yazisina tiklayinca konu basligi `` cok acil!,,, expertiz raporu oneri?`` basligi adi altinda yazilmis gorunuyor. Neden acaba?
Yeni aracım. 2012 honda fit hybrid. Kullanici kitabinda 0w30, 5w30 ve 10w30 öneriyor. Arabam tahminim 60 binde. Kibris sicaklarinida baz alirsak tavsiyeniz ne olur?Gulf marka yagi onerirmisiniz? LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun İlke, güle güle kullan Neden tahminin 60 bin, km göstergesi yok mu Gulf diye benzin istasyonu görmüştüm demek yağıda varmış.
Merhaba arkadaşlar. Kuzenimin 2007 model lpgli Manuel honda civic aracı var. Şuan 105bin kmde 30bin kmdir lpgli kullanıyor. Yağ bakımı yapacak ancak ne kullanacağını bilmiyor. Bu zamana kadar Castrol 10 40 kullanmış . Kendisi İstanbulda yaşıyor. Kaç numara yağ önerirsiniz.
Eksiltmezsse 5-30, eksiltirse 0-40
Yeni vtec 2 lere yani son kasadan öncekilere 020 kullanıyorlar. Hatta 020 yağ alırken n11 den hondacıların yorumları vardı. Sessiz ve görünür tasarruf sağlıyor diye. Honda forumuna bakın ya da kitapçık varsa onda yazar.
0w20 eneos 8bin km sonunda yağ çubuğunda yağın görüntüsü.
Yağ çubuğu yok [emoji14]
Yağ çubuğu yok
Güneşten hiç belli olmadı ondan eklemedim [emoji41]
Vizontelede ki "baba akü yok" sahnesine benzemiş
0w20 eneos 8bin km sonunda yağ çubuğundan silinen yağın görüntüsü.
Kokladın mı? 8bin km. sonunda kokuda değişiklik var mı?
İşte onu unuttum [emoji23] hafif eksiltme var zaten 4l koymuştumŞimdi hatırladım. Aracın önü rampadaydı ondan yağı az gördüm 500km önceden baktığımda eksiltme yok denecek kadar azdı.şimdi de aynı. Maşallah
500km'de bir yağ kontrol edip çubuğu 5 kere silersen, 10.000 km.de 200ml eksilir zaten SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte bu .. Ben onun için yağı sık sık kontrol etmiyorum.