0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok bakımı 9500 km de yapılmış şuan 12500 km de demek istemiştim @Ümit Otansev (7007) . Allahım sana geliyorum yeni bir hareketin lideri oldum. motor yağı koklayanlar tarikatı. @Murat Köse (28015) hocam valla temiz peçeteydi. yada bilmediğim bi fantezim var soğan kesip peçeteye siliyorum bıçağı sonrada bunla arabanın yağını kontrol ederim diye torpidoya atıyorum heralde Mesaj Birleştirildi: Ekim 12, 2016, 09:26:00başka koklayan yok mu. hadi ama tarikatımıza yeni adamlar katmamız lazım. mümkünse insanların yoğun olduğu yerlere çekelim araçlarımızı kaputu itina ile kaldıralım ve çubuğu çekerek peçeteye silelim. sonrada snıf snıf arkasından da bir uzun oh. lütfen hadi biraz gayret.
Koklarken eliniz titrerse burnunuza motor yağı bulaşıyo dikkat edin
Galiba tecrübe konuşuyor
Beyler bu sabah dayanamadım ve 7bin km kullanılmış 0w20 tam sentetik eneos motor yağını önce kokladım. Koku alamadım. Tekrar kokladım yine yok. Sonra sağa sola baktım bakan yoktu. Yağ çubuğunu dondurmasının sonuna gelmiş çocuk gibi dilimin ucuna yavaşça değirerek enfes 020 yağı tatma fırsatı buldum. Kesinlikle denenmeli, Vedat milor a elektronik posta attım kısa zamanda ona bir kokteyl hazırlayacağım
Talat gribe iyi geliyorsa ben de bi motor yağlı kokteyl içeyim. Nurofen ve sambucol ile idare ediyorum şimdilik heheheh
aracım 2011 model verso confort extra brc marka lpg kullanmaktayım 200.000 km gelmek üzere hangi yağı kullanmalıyım bir kaç kişiye sordum mobil 1 5w40 5w50 ful sentetik arasında kaldım arkadaşlar abiler yardımcı olursanız sevinirim..
aracım 2011 model verso confort extra brc marka lpg kullanmaktayım 200.000 km gelmek üzere hangi yağı kullanmalıyım bir kaç kişiye sordum mobil 1 5w40 5w50 ful sentetik arasında kaldım arkadaşlar abiler yardımcı olursanız sevinirim..Mesaj Birleştirildi: Ekim 13, 2016, 19:45:21
Arkadaslar buraya yazi yaziyorum. Daha sonra sag ustte kendi iletilerimi goster yazisina tiklayinca konu basligi `` cok acil!,,, expertiz raporu oneri?`` basligi adi altinda yazilmis gorunuyor. Neden acaba?
Arkadaşlar yarın 10.000 bakıma gideceğim bu yağı kullanan başka arkadaşlar var mı araç 2016 corolla dizel manuel vites sizce bu yağı kullanım mi servis yağ ile ilgili bir sıkıntı çıkarsa garanti kapsamaz diyor tavsiyeniz nedir
Deneme Mesaj Birleştirildi: Ekim 14, 2016, 22:21:07Bende doğru çıktı Mesaj Birleştirildi: Ekim 14, 2016, 22:24:31Mahmut hocam hakket sizin mesajlara baktım çok acil dediğiniz konuya basınca buradaki mesajınız çıkıyor herhalde yönetim konu düzenlemesi yaptı eski mesajlarınız o konu gibi görünüyor