0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yağ basıncının yüksek veya duşuk olduğunu nerden anlıyoruz. Elm ile bağlanınca okuyan bir sensor var mıdır acep?
Avensis te yağ basıncı ve sıcaklığını obd den okuyamıyoruz.
Corollada okuyoruz desem olay çıkar heralde
Satılık avensis 2011 73 bin km deBoya sız hatasız. 2015 corolla ile takas olur. Not ölücü ler aramasın [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Selamünaleyküm arkadaşlar. Cümleten günaydın hayırlı işleriniz olsun. Aracım 2007 model (2006kasa) corolla 1.4 D-4D 250.000 bakımda hangi yağ ve değişmesini tavsiye edeceğiniz parçaları önerirsiniz.?
Bu zamana kadar ne kullandığı ve eksiltip eksiltmediği de önemli olmakla birlikte; yerinizde olsam Mobil 1 0-40 kullanırdım, eksiltme varsa 5-50, 10-60 şeklinde devam ederdim.
Bundan önce hep resimde gördüğünüz 5w-30 mobil kullandım . Çok şükür gram eksiltme olmadı. Bundan önceki bakımda mazot filtresi değişmişti yaklaşık 8 bin oldu bunu da değiştirmeye gerek var mı?
Bundan önce hep resimde gördüğünüz 5w-30 mobil kullandım . Çok şükür gram eksiltme olmadı. Bundan önceki bakımda mazot filtresi değişmişti yaklaşık 8 bin oldu bunu da değiştirmeye gerek var Sent from my iPad using Tapatalk
Bundan önce hep resimde gördüğünüz 5w-30 mobil kullandım . Çok şükür gram eksiltme olmadı. Bundan önceki bakımda mazot filtresi değişmişti yaklaşık 8 bin oldu bunu da değiştirmeye gerek var mı?Sent from my iPad using Tapatalk
Mobil 1 esp olanını niye kullanmıyorsunuz aynı yağın...
Esp daha mı iyi? Sent from my iPad using Tapatalk
ESP elbette daha iyi ama bugüne kadar kullanmadıysanız, aracınızda da DPF olmadığı düşünülürse aradaki fiyat farkını vermenize gerek yok bence, 4 litrede 35-40 TL fiyat farkı var.
Esp partikül filtreli ve yüksek performanslı araçlara daha uygun diye yazı okumuştum. Eğer uzman arkadaşlar bunu kullan derse alırım fiyat farkı önemli değil.Sent from my iPad using Tapatalk
"Partikül filtreli" olarak bilinen "Cx" onayı sadece partikül filtresi için değil "EGR" gibi kurumlanma ile ilgili bütün parçalar için önemlidir.Mümkünse motor iç temizliği sonrası C3 onaylı bir motor yağı kullanın, Mobil marka tercihiniz ise Mobil 1 ESP 5W30 kullanabilirsiniz.
Motor iç temizliği dediğiniz Carbon Clean mi? Eğer bu ise Maslak Atatürk oto sanayi de dizele uygulayan olmadı yaparız, ama garanti vermeyiz dediler.Sent from my iPhone using Tapatalk
Yağ değişiminden önce eski yağın içine temizleme katkısı atılıp bir sure rolantide çalıştırılıp eski yağın ve filtrenin boşaltılma işlemi.