0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Muhtemelen Hyundai Tucson aldım bir sorun olmazsa!! 2.0 CRDI motora ne yağ kullanmam gerekecek acaba? @Ufuk Sönmez (16363) bir el atıver abicim10/40 5/40 5/30 vs?
araç benzine geçene kadar bitirdinizmi hiç gazı ben lpg göstergesine bakıyodum hep az alıyodu onda bitti sanıyodum 30 lt den fazla aldıramamıştım 48 litre tank meğerse göstergem yanlış gösteriyomuş ve o göstergeler %80 yanlış gösteriyo km bakarak anlıyorum ben artık benzine geçene kadar bitirdiğimde 40 litre almıştı aracım
Ben hep gaz bitip benzine geçince gaz alıyorum. Hatta bazen gazı kapatıp açıp biraz daha gidiyorum, dibini sıyırıyorum o şekilde. Tankın üzerinde 40 kg yazıyor, heralde litre demek istemişler. 30,5 litreden fazla gaz dolduramadım hiç. Benimki %25 boş bırakıyor demek ki.
Ben Premio Doblo almanın derdindeydim ama ne oldu nasıl oldu anlamadım ama sevmediğim tipine ayar olduğum bir araba aldım Şimdi arabanın yanındaydım. İç kuaförü yapılıyor şuan yarın sabah devir işlemlerinden sonra Partner'ı teslim edip yenisini teslim alacağım Allah'ın izniyle
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim kaza bela vermesin
Lpg aldığınız firmayı değiştirin bence . Benim lpg taktırdığım firma SHELL veya OPET ikisinden birinden al diye uyardı abi . Ben lpg takıldığı günden beri hep Shell den aldım farklı firmadan almadım .Çekiş ve gidişinden gayet memnunum