0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Her 10 bin de ayar yaptırırdım.ELM ile bugün tekrar kayıt aldım her zaman ki gibi,güzel gibi. Sormak istediğim ayar vakti geldi ama ayar ELM ile iyi gözüküyor yinede ayar yaptırsam mı?
Ayarın iyi olduğundan eminsen aküyü resetle geç Mehmet abi.
Şu an okuldayım Mutlu,akşam ekran görüntüsünü foruma koyarım.Yorumlarız. Ama bna göre iyi gibi.Filtreyi sipariş vericem kendim değişecem.Ayardı filtreydi katkıydı bir sürü para alıyo adamlar.
0w-20 Eneos ile 8500 km, 4.2 litre üzerine geçen sefer yarım litre eklemiştim. Son durum bu, kalan 0.3 litreyi de bu fotodan sonra ekledim, maksimum cizgisine yaklaştı. 5w-30 yada 0w-40'a geçsem iyi olacak bakımda.
Aracınız LPG'li ve performanslı bir şekilde mi kullanıyorsunuz?
Ufuk Bey Lpgli ve normal kullanıyorum. Bakıma size gelmek istiyorum zaten önümüzdeki ay, geldiğimde karar veririz ne ile devam edeceğimize.
Cavit abi parayla sen alabilirsin.Lpg filtreleri asagi yukari ayni oluyor.Landi renzo danda alabilirsin.Takarken giriş çıkış yönüne sadece dikkat et.Brc de yanlis degilsem bazi servisler icerisndeki kagit filtreyi degisiyor bazıları ise tamamen degisiyor.Piyasada 25 30 tl ye muadil filtreler varLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim için filtrenin kalitesi önemli daha önce zaten önceki aracımda değiştirmiştim.Piyasada çeşitli filtreler var ben örjinale en yakın olanı veya orjinal filtreyi kullanmak istiyorum.
Benimde yirmibin km lpg bakımım geliyor.Servise gidersem yazılım atarak sadece kendilerinin ayar yapmasını devreye alıyorlar bir daha kendim ayar yapamam garantim kasım 2016 senesinde bitiyor.(kitim brc My 11) Bakıma servise gitmek istemiyorum,filtreyide kendim değiştireceğim.Brc filtre için bana önerebileceğiniz bir link veya alıp kullanıp memnun kaldığınız bir marka varmı.
Gerçekten de lpg filtreleri eskiyor mu yada tıkanıyormu?
Gördüğümü söyleyim araçın lpg ayarı varsa Sadece liftreyi değiştirip 50 tl alıyorlar.Atiker filtreden bahsediyorum. Ustanın değiştirmesi 1 dk almadı. Kendiniz değiştirebilirsiniz hocam.
Ben bugün 15 bin bakımı yaptırdım lpg için, çıkan filtre temizdi, içine girdiği haznenin dibinde yağ birikmişti sadece. 2-3 ml kalınlıkta yağ oturmuş dibe. Sadece BP, Shell ve Aytemiz gazı kullandım.