0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Atilla abi benim düşüncelerime de bi yorum alabilirmiyim.
Öncelikle sayfalarca yazı okudum ilginç şeyler duydum bilmiyordum birçoğunu. Birazda işten anlamama var. 2008 d4d mmt 125 binde hangi yağ kullanmalıyım. Kendim işin içinden çıkamadım.E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ufuk hocam, sizden şu yağ çubuğu ile ilgili destek beklemekteyim.GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aydın bey kusura bakmayın, ben o konuyu unutmuşum ilgili servis bülteni sayfasını kısmetse yarın eklerim.SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Estağfurullah hocam ne demek burada bizi bilgilendiriyorsunuz, ben 2 servisle konuştum, Bakırcılar ve Tokullar böyle bir şey yok cevabı verdiler. Servislerin gerçekten bilgisi olmayabilirmi, yağ neden eksik dediğimde kontrol ettik sorun yok cevabı veriyorlar. Yağ filtresi ile 3.9 Lt normal olanı değil mi?
Muhtemelen görüştüğünüz kişiler konudan haberdar olmayan görevlilerdir, kontrol ettikleri ve "sorun yok" dedikleri ise sistem üzerinden plakanıza (yada şasi nımaranıza) göre kullanılması gereken yağ miktarıdır.SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakırcılar da, servis formeniyle konuştuk, böyle bir şey yok dedi, Tokullar da da servis danışmanıyla görüştük oda öyle dedi, bu konudan haberdar olan ve uygulayan yetkili servis var mı örnek verebileceğim onlara?
Not aldım teşekkür ederim. Kaç bin kmye kadar bu yağlar uyar bana.E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önceki arabamdan 1 litre kadar Mobil 10–40 dizel yağ var. Bu yağ ne yapılır? Herhangi başka bir mekanizmayı yağlamada kullanılır mı?
Motor yağı ile ilgili deneyimlerimi araya girerek aktarıyorum. Konuyu bölüyorsam kusurabakmayın.90.000 e gelen 1.6 valvematic aracıma 50.000 den itibaren Motul Econergy 5-30 ve son iki bakımdır Mobil1 Esp 5-30 kullanıyorum. Motuldan vazgeçmemin nedeni fiyatının uçmuş olması. Ben 129 TL/4 lt gibi bir fiyata almıştımBundan sonra da Mobil1 Esp 5-30 ile devam edeceğim. Özellikle bu kış, Ankarada -20 derecelere yaklaştık. Erciyese gittiğimizde, -30 , -35 dereceleri gördük. Yağ 8000 km geçmesine rağmen , Akü-buji (6 yıllık) tek marşta çalışmadığı olmadı. Ki aynı ısılarda Motul'un 2. marşı istediği olmuştu. Özellikle soğuk yerlerde yaşıyorsanız Fiyat-Performans olarak Mobil1 Esp bence en iyi seçim. Yeni bir yağ denemek isteyen olursa ve biraz para veririm sorun değil diyorsanız (liqui moly Top Tech 5-30) http://www.hepsiburada.com/liqui-moly-top-tec-4200-5w30-sentetik-motor-yagi-5w-30-partikul-filtreli-dpf-p-OTGOLDL8973392 bu yağı gözünüz kapalı alabilirsiniz. Fiyatı şuan çok iyi ve isterseniz bu yağ 20.000 km gider.