0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota yağ üreticisi değildir, herhangi bir yağ üreticisi yada petrol şirketi ile de ticari bir bağı yoktur.Bahsettiniz ürün Motor Yağı ise ExxonMobil (Global Oil) tarafından tedarik edilen ve "dolumu" Belçika'da TME'de yapılan üründür.Avrupa'da üretim ve montajı yapılan araçlarda motor dolum yağını da ExxonMobil tedarik etmektedir. Japonya, Asya ve Kuzey ülkelerinde ise Nippon Oil (Eneos) Toyota motor yağlarını tedarik etmekte ve motor dolum yağı olarak kullanılmaktadır.
Tek rakamlı yağ kullanılsa ya yazlık ya kışlık bir yağ olurdu bu. Çift rakamlı yağların üretiliş amacı zaten bu hem yaz hem kış kullanılabilmesi.Dış ortam sıcaklığı ne kadar sıcak olursa olsun motor ısındıktan sonraki sıcaklığı sabittir. Soğutma sistemi/radyatör, fan motor sıcaklığını sürekli sabit tutar. Dış sıcaklıktan bağımsız olarak. Dışarısı sıcaksa, ısı transferi miktarı azalacağından soğutma sisteminin yükü artacaktır; soğukta ise artan sıcaklık farklılığı yüzünden ısı transferi miktarı yüksek olur ve soğutma sistemine düşen yük azalır.Sağ taraf limitsiz derken bundan bahsediliyor Tekin abi.
Teşekkür ederim ayrıntılı cevabınız için.Yani Toyota 5w30=mobil1 5w 30
Yani 20 numara yağ Suudi Arabistanda bile yeterli yağlama yapabilir anlamına gelir. Sağ tarafı limitsiz ya..!e.. 0W'de -30 olduğuna göre..Dünyanın neresinde olursak olalım 0W-20 kullanabiliriz anlamına gelir ve bu konuyu tartışmamız inşallah bu vesileyle son bulur.
Arkadaşlar kendimi feda ederek bu soruya EVET diyorum , hakkınızı helal edin Not: Önemli olan aracın üreticisinin tavsiye ettiği yağdır.
Hocam gece gece kopardın beni, harika bir adamsın
Tekin Abi usta avcı yahu Balık=Ben , avcının (Tekin Abi) yüz ifadesine dikkat, şimdi yakaladım seni diyor
Kesinlikle öyle bir şey yok.. ben yazılanları okurken tamamen empati kurarak ne demek istediğinizi algılamaya çalışıyorum ama bu konunun bizi Marsa götüremeyeceği kesin.
Ama dünyadaki Prius Hibrid kullanıcılarının 100.000 km sonra toplanıp sizi bulacakları kesin abi Kim o 5W-30 cu diye Şaka yapıyorum abi, ortam biraz gergin gibi geldi de dalayım dedim mevzuya Hakkınızı helal edin.Bu arada benimde elimde 0W-20 yağ varda daha doldurmadım, baktım olmuyor temizlemiş olurum ince yağla motoru, Engine Flush
Zaman gösterecek. İnşallah biz haksız oluruz da 0-20 kullanan arkadaşların motorları yağ eksiltmez, başlarına iş açılmaz.
Aynı yağı kullandıkları halde (mesela mobil1 esp 5-30) Opel aracın bakımlarını 15000' de yaparken neden Toyota 10000' de yapıyor? Teşekkürler.
bizim forumda dönem dönem ince yağ propagandası yapılıyor, 100 bin km 0-20 yağla yaparsanız büyük ihtimalle motoru ya rektifiyeciye götürürsünüz yada servisten sandık motor alırsınız. bazı arkadaşlar hemde mesaj sayısı çok yüksek olan arkadaşlar bir mesaj önce 0-20 reklamı yapıyor beş mesaj sonra 10-40 diyor benim zavallı kafamda ambele olup debriyaj kaçırmaya başlıyor Allah sonumuzu hayır eylesin rektifiyecilerden sandık motorculardan korusun.
Atilla bey bilgilerinize çok güvendiğim bir insansınız. Lakin araç kitapçığında 0w20 koyun bulunmazsa 5w30 koyun sonra tekrar 0w20 koyun denilen bir araca da ölümüne 5w 30 koyun lpgli ise daha kalın yağ koyun demekte bilmiyorum ne kadar mantık çerçevesinde izah edilebilir.
bundan sonra benim tercihim 0w-50 0w-60 0w-70 0w-100 en geniş aralık hangisi ise onu alacam burdaki yorumlardan bu çıkıyor hem ince hem kalın belki sıfır kısmı 5w olabilir