0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar aracım 4.5 lt yağ alıyor. Yağı ise 4 lt + 1 lt almak zorunda kalıyorum. Ve 1 lt olarak satılanlar da nerdeyse 4 lt olarak satılanın yarı fiyatı. 5 lt tek bidon satılan yağlar mevcut mudur?
2011 model 1.6 lpg li aracımla 80 bin Bakımı sonrası( 0w 50 eneos sustina yağ - filtreler - şanzıman yağı - denso buji) yakıt tüketimi karışık 7.5 yol bilgisayarı verisi ve 29 lt lpg ile 344km yol yaptım. 300 km şehirlerarası 44km yoğun şehir içi. Lpg yi 2.09 dan aldım 18 kuruş km de.
Bu normal bir enjektör çalışma sesi değil mi?
Diğer Lpg başlığında paylaşmıştım, @Talat Serkes (28471) cevap için teşekkür ederim.Konu: Atiker enjektörüm gürültülü çalışıyor. Atikere gittim değişmesi gerek dediler.http://youtu.be/HloTOCNBdLEEnjektörün çeşitleri hakkında bilgiler paylaşılmış burada ama arızaları konusunda yeterli bilgi edinemedim. Atikerin bu enjektör tipi valtek mi oluyor?Bu şekilde sıkıntılı enjektörün kullanılması durumunda yakıta, motora ne gibi etkileri olabilir? Enjektörü değiştirmem durumunda Atikerinkinden daha kaliteli muadil enjektör tavsiyeniz var mı arkadaşlar?
Bildiğim yerli Enjektörlerin sesli calistigidir. Ama senin enjektorler bu kadar sesli çalışmaz İtalyan malı üst kalite enjektorlerde ses neredeyse yoktur
Valla tık tık tık ses geliyor bende, huylandım bak şimdi. Enjektör sesi paylaşım konusumu açsak ne
Cidden sessiz mi seninkisi? Hiç ses yok mu yani?
Atikerin kaliteli enjektöru yok hocam. Ha ucuz ve parasına göre kaliteli diyebileceğin ürünler var ama. İtalyanlar ile yarışamaz. Bu konuda f/p ürünü vaktek enjektör çok övüluyor
Benim kite uygun aynı işi görecek başka marka daha kaliteli diyebileceğimiz enjektör var mı tavsiye ettiğiniz
Link kopyaladım ama hata var galiba. Lpgyedekparca. Com mscsi.net ne bakabilirsiniz