0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
inceledim ama costrol mu mobil mi karasız kaldım..mobil sitesinden girdim 0w 30 dedi...costrol sitesinde 5w30 dedi karasız kaldımmmm yardım lütfen
Eneos 0-50 , Eneos 10-40 göre daha kalın diyebilirsek 0-50 bizim(vvt-i) larda kullanılamaz mı?
0 50 yağ mı varmış ?
Var ama pahalı gibi.
Herkese merhaba. Yaklaşık 50 sayfa okudum fakat işin içinden çıkamadım yardım istiyorum. 2008 1.4 D 4 D dizel otomatik 125 binde aracımı 10 gün önce aldım. Yağ durumu orta çizgide satan kişiyle ne zaman yağ değişimi yaptığını konuşma fırsatı olmadı. 1)Öncelikle yağı hemen değiştirmelimiyim. 2)Evet ise ne marka kaça kaç yağ almalıyım. 3)Birde bu araç yağ azalınca uyarı veriyormu yoksa eski düzen belli aralıklarla kendim kontrol etmelimiyim. 4)Yağı nerden almam uygun olur. Yetkili servismi özelmi. Fark edermi.5) Hangi filtreler değişmeli.Acemilik diz boyu yanıtlayanlara şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Bu filtreler hangi marka olacak acaba.
Ufuk Bey istanbulda sanırım. Ben Ankaradayım bakayım o markaya.
Teşekkür ederim Ufuk bey oraya gideceğim zaten orda varsa daha iyi benim için tek yerden hallederim.
Mantıklı olur, dikkat etmeniz gereken tek konu Dörtnal sadece Asakashi kullanmıyor, özellikle Asakashi istediğinizi belirtirseniz sizi geri çevirmezler.