0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Haklı olabilirsin ufuk'çum, Castrol Edge yağını daha çok satıp,kullanan sizsiniz (Servis ve satış anlamında söyledim). Bakımda bu sefer Edge 5/30 deneyeceğim,az kaldı merak etme Görüşeceğiz inşallah, sağol bilgiler için..
Ufuk Sustina 0W50 türkiye piyasasında pek bulunmuyor galiba.Bulduklarımda ya 2012 üretimi yada fiyatı bayağı fazla.
Genellikle Subaru servisleri ve modifikasyon firmaları tercih ediyor Cavit abi.Bu ürün zaten 2012 senesinde ve bu sene ithal edildi, satış ile doğru orantılı yani, doğru koşullarda saklanırsa minimum 5 yıl raf ömrü olduğunu düşünürsek, 2012 üretimi sorun çıkarmaz. Fiyatı 4 litresi 150TL civarında, baktığın sitede biraz abartmışlar.
Lpg li Avenssisci abiler. Ufuk hocam size sesleniyor. Lpg varsa 0-20w hayalinden vazgeçin.
Abi sizde yok mu bu yağ yani 0w50 olsun da motul da olur eneos ta
Bu ne yaaaa Ben 0W-20 yi kullanamadan modası geçti
Mehmetttttttttttttttttttttt huylandırma beni, 0W-60 yağ ile karıştırıp kullanayım bari
ustam ben sivasta yaşıyorum ve son 25000 kmdir lpg kullanıyorum aracımda 1,6 2013 avensisciyim şimdi söyle bir soru geliyor aklıma bildiğim kadarıyla (belkide yanlış biliyorumdur ) ikinci sayı yağın inceliği kalınlığını ile ilgili 0 20 den 0 50 ye lpg için,geçiş çok keskin bir geçiş değilmi acaba bir de sustina için 4 litre olaak satış yapılıyor malum bizim arabalar 4 litreden daha fazla yağ alıyor ilave 1 litre bulmak zor olacak gibi ben henüz bakım yaptırmamış olan bir sürücü olarak diğer arkadaşlara göre daha şanslıyım
birde bosh marka filtre grubunu tavsiye edermisiniz hava yağ polen için n11den 66 liraya almak mantıklımı sizce
ufuk bey filitre grubu için tavsiyeniz nedir nerden nasıl temin edebilirim yardımlarınız için teşekkürler
selamun aleykum arkadaslar aranıza yeni katıldım..2012 corolla comfort ekstra 1.6 benzin/lpg li aracıma yağ olarak ne önerirsiniz. usta shell 5w 30 kattalım dedi..
0 50 yağ mı varmış ?