0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eğer bu yağı kullanan arkadaşlar ciddi anlamda memnuniyet varsa bir sonraki bakımda bende Eneos'a dönebilirim.Anladığım kadarıyla da şu anlık 0w-20'cilerde hiç bir sorun yok gibi duruyor Bir önceki sayfada dediğim gibi sadece fiyatı çok uygun olduğu için tereddütte kalıyorum.
Bende 0w-20 eneos yağ aldım ama hala daha kullanmadım evde bekliyor çeyizime saklayacağım Eneos 0w-20 ci arkadaşlar bir yorum yazsa Cavit abi, burak murat,Talat falan sıkıntı yok değil mi?
Mobil-1 5/30 tavsiye ederim.
Siz tavsiye ediyorsunuz ama üreticinin tavsiyesi farklı
Ben 2011 1.6 avensise ufuk beyin tavsiyesi uzerine eneos sustina 0w50 aldim.sanki yag alamdimda turbo taktirdim deyim anlayin artik
Ben de Sustina 0w50 olarak değiştim 80 bin bakımında geçen hafta. Yaklaşık 500 km oldu.
Pardon arkadaşlar neden hala 400 tl yağa para vereceğim diye ısrar edenler var anlamıyorum örneğini foto ile verdim Avrupa'daki adam mobil 3000 5-30 katıyor ki bunu mobilin kendisi tavsiye ediyor Avrupa'daki çok önemli müşterilerine ve avensisine paşa paşa biniyor Avrupalı beyefendiler hiç birşeyde olmuyor yoksa bazıları mı aşırı slk gidip 400 tl yağa para veriyor bilmiyorum. Pardon toyota tabiki 0-20 diyecek 0 riskli yağ katogorisi alcan 5-30esp mobilin bakınız sitesinde tekrar yazıyorum sanırım 0- 40 +245 derecede çalışma sıcaklığı var vercen 120 tl koycan yağını bakcan keyfine gidipte sanayiden açik yağ alın demedikki ve üstüne üstelik MOBİL fransa üretimi.
Pardon arkadaşlar neden hala 400 tl yağa para vereceğim diye ısrar edenler var anlamıyorum örneğini foto ile verdim Avrupa'daki adam mobil 3000 5-30 katıyor ki bunu mobilin kendisi tavsiye ediyor Avrupa'daki çok önemli müşterilerine ve avensisine paşa paşa biniyor Avrupalı beyefendiler hiç birşeyde olmuyor yoksa bazıları mı aşırı slk gidip 400 tl yağa para veriyor bilmiyorum. Mesaj Birleştirildi: Şubat 23, 2016, 01:51:20Pardon toyota tabiki 0-20 diyecek 0 riskli yağ katogorisi alcan 5-30esp mobilin bakınız sitesinde tekrar yazıyorum sanırım 0- 40 +245 derecede çalışma sıcaklığı var vercen 120 tl koycan yağını bakcan keyfine gidipte sanayiden açik yağ alın demedikki ve üstüne üstelik MOBİL fransa üretimi.
Sevgili arkadaşlar bir motor yaği yada bir araba mevzusu için kalp kirip,tartışmaya ne gerek var bosverin bence.Dileyen 10w-60 ta koyar isteyen 0w-20 koyar bizim gibi.Isteyen 120 TL dileyen 400 TL verir.Pahalı olan iyidir diye bir mantık yok.Bu yağ Avensisin vatanı olan Ingilterede 47 pound 5 litresi.Türkiye ye kargo gönderimi için 50 pound isteniyor.Olur size toplam 370 TL.Burası daha doğruyu bulup öğrenme yeri bence.@Ahmet Güve (8047) ve @Ufuk Sönmez (16363) arkadaşlarımıza da 0w-20 yağin marifetlerini konusunda bu bilgiyi bana öğrettikleri için ayrıca teşekkür ederim.