0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mobil1 5w50 koymanızı öneririm araban 200 binde olduğundan 5/30 çok ince gelir, 10/40 yarı sentetik bence artık devrini kapattı şimdi full sentetik zamanı.
@atilla özdemir (11824) abi araba 200 bin olmadı henüz 120 binde.. ancak yağ eksiltmesi varmı yok mu bilmiyorum.. Bu şartlarda hangi yağı önerirsiniz...?
Mobil Türkiye'ye girin hangi yağ diye aratın sizlere mobil 1 0-40 full sentetik yağı tavsiye ediyor ok.Şimdide Mobil.nl girin mobil Hollanda'da ki sitesine oda aynı motor için avensis t27 1.6 valfmatic için mobil 3000 5-30 zu tavsiye ediyor ve bu ya çok daha ucuz acaba toyota Türkiye de olmak şartıyla bunlar bizim yiyiyor.
Yeni mesajda görünüyor Benim tuhafıma bu SIFIR OLAYI gitti, ilginç
Herkes tabiki istediğini yazabilir ama ExxonMobil gibi dünyanın en büyük şirketi kafasına göre bunu yada şunu kullan diyeceğini zannetmiyorum.
Selamın aleykümbence paraya kıayamayıp arabaya kıyan 5-30 paraya kıyıp arabasına kıyamayan 0-20 kullansın selametle
Bende 0w-20 eneos yağ aldım ama hala daha kullanmadım evde bekliyor çeyizime saklayacağım Eneos 0w-20 ci arkadaşlar bir yorum yazsa Cavit abi, burak murat,Talat falan sıkıntı yok değil mi?