0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kullanamassınız demedim zaten, sizin seçiminiz kullanabilirsiniz.ben Aytaç beyin yeni nesil yağ değil mi o sorusuna cevap yazdım.birde bilgi olsun diye daha kalın olduğu içindaha az eksiltme yapar dedim.Bende 2009 corolla dizelde hem 5w30 hemde 0w40 kullandım, bir sorun yok.
Bizde kendileri ile görüşme halindeyiz, fiyatları tanınmış markalara oran ile daha yüksek ancak kalite konusunda iddialılar.Araştırırken aşağıdaki video ile karşılaştım, ! No longer availableMesaj Birleştirildi: Aralık 21, 2015, 16:02:51Motul yağ önerileri için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz,https://www.motul.com/tr/tr/products/recommendation
Herkese iyi günler.Bugün toyota yetkili servisten yağ filtresi ve conta alarak esenlerdeki yaprak oto mobil 1 centere gittim.mobil 1 new life 0w 40 yağ koydurdum.Gittiğim yer mobil 1 in sitesinde adı geçen mobil 1 centerlerden biri.daha önce mobil 1 center dan yağ değiştiren var mı.bu yerlere güvenebilir miyiz?
Yetkili servis castrol u kesinlikle tavsiye etmiyoruz dedi bugün.Neden diye sordum;mobilden çok daha yoğun,magnetizmalı olduğundan yapışma oranının yüksek olduğunu,pekmez gibi bir kıvamından dolayı tıkama yapabileceğini belirttiler.Bu konuda fikri olan var mı? Bana çok ilginç geldi.
Yetkili servis castrol u kesinlikle tavsiye etmiyoruz dedi bugün.Neden diye sordum;mobilden çok daha yoğun,magnetizmalı olduğundan yapışma oranının yüksek olduğunu,pekmez gibi bir kıvamından dolayı tıkama yapabileceğini belirttiler.Bu konuda fikri olan var mı? Bana çok ilginç geldi.[/quote 10w40 magnatec den bahsediyorlar. edge 5 w40 süper yağdır.
izmirdeyim. kışın sıcaklık en düşük -5 lere nadir düşer. yazın sıcaklık ise ortalama 38 derece ama motor sıcaklıkları 90 derece. uygun olan hangi yağı kullanmalıyız?
mobil1 0w 40 new life veya castrol edge 5w40
Atilla Amca 1000 km de 0,5 lt yağ eksilten bir motor içinde bu yağları tavsiye eder misiniz?