0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cevabınız için teşekkürler Serhat bey.Ben de bu wolf marka yağ ile ilgili biraz araştırma yaptım.belçika kökenli bir firma.en eski yağ üreticilerinden biriymiş.birçok markanın tedarikçisiymiş..falan..anacak tabi kullanlar bu işten anlayanlar ne diyor onu öğrenmek istiyorum.Mesaj Birleştirildi: Aralık 19, 2015, 21:19:07Ayrıca bu konuda Atilla abinin görüşlerini özellikle öğrenmek isterim.kendisin bilgi ve tecrübeleri bizim için ışık olur inşallah
mobil sentetik yağda bir numara tabiki castrolda çok iyidir istersen mobil koy, ben olsam değiştirirdim, yağ filtren yeni onu elle zedelemeden sökebilirseniz içindeki yağı boşaltıp yeniden kullanabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim Atilla abi.peki bu yağlardan hangisi daha iyi : mobil 1 newlife 0w-40 mı mobil 1esp 0w-40 mı.bir diğer sorumda yağı hemen değiltşreyim mi ?2/3 hafta önce wolf marka 10/40 yağ konuldu.hava yağ polen filtreleri de değişti.ancak orijinal değil.değiştirmen iyi olur dersen değiştirmek istiyorum.Mesaj Birleştirildi: Aralık 20, 2015, 07:11:14Bu arada araç 98000 de 1.6 lpgli
2006 1.4d 4d HB corolla sahibiyim.Mardin gibi sıcak bir memlekette çalışıyorum.Castrol Tam sentetik veya edge koymayı düşünüyorum fakat hangisini koyacağımı bilmiyorum.Yani yağ üzerinde "C4,A1 B2" gibi ibareler var ve bazı castol yağlarda benzin,dizel lpg ayrımı yapmadan tüm motor tipleri için olur demiş.Yani ezcümle kafam baya bi karıştı. Bu işten anlayan abim kardeşim yardımcı olursa çok makbule geçer saygılar.
Sorularıma zahmet edip cevap verdiğin için teşekkür ederim Atiila abi.Yağı değiştirmeye karar verdim.Son olarak mobilin hangi yağını tavsiye edersin.kalite ve uygunluk olarak.Mobil 1™ New Life 0W-40 mı Mobil 1™ ESP 0W-40 bu mu ?
Benim araç için castrol 20W50, Mobil 1 5W 40 tavsiye ediyor.
Hep yazmak istedim. Şimdi yazıyorum. Sebastien Ogier, İspanya Rallisi'ni kazanmayı başardı ve kariyerinin ikinci WRC şampiyonluğunu ilan etti. Ve kullandığı motor yağı Castrol Edge Kötü ve ucuz yağ olarak nitelenen yağ ....