0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet Mutlu bey kadar teknik bilgim yok ama 5-30 un daha ince olduğunu biliyorum çünkü 5-30 da yağ yakan araba 0-40 da yakmıyor, bu da daha ince olduğunun kanıtı.
Hem sıcakta hem de soğukta daha kalın diye biliyorum
Ne güzel kaynak oldu forum için. 5-30 0-40 5-50 10-60 candır gerisi heyecan
Kamyoncular gibi 10 numara yağ yakıyorum desene
Arabanin ne yaktigi belli degilki abi
Hahah yolda bırakmasında ne yakarsa yaksın
Benim araç yağ eksiltiyor krank keçesinden yağ kaçırıyor fırsatım yok yaptırmaya. Merak ettiğim yağ eklerken motorun sıcak veya soğuk olmasının bi farkı varmı?
98 oktan benzin aliyorum yine yaranamiyorum. 10w60 yag aliyorum yine yaranamiyorum. Subap lastikleri gidik. AArka kece ve karter gidikti onu hallettim. Burda cok zor bulunan castrol antifriz koydum radyatoru delindi. Baski balata ve sanziman yagi degistirdim. Debyraj pompasi patladi. Simdide 2.vitese gecmiyor senkromec gidik.
Senin araç ne ki İlke
Hocam keçelerin ne olacağı belli olmaz, Allah korusun araç yoldayken bir anda boşaltır, yolda kalırsınız mazallah. Çok aksatmayın derim.Mesaj Birleştirildi: Aralık 14, 2015, 14:13:41İlke acilen sat bence. Nasıl kandın böyle bir araca?
iyi akşamlar.2005 model 1.6 terra 98000 de lpgli bir aracım var.bakımını yeni yaptırdım.bakımı yapan usta bunu ben de kullanıyorum.kaliteli yağdır diyerek wolf marka 10w 40 bir yağ koydu araca.öncelikle bu yağı daha önce kullanan var mı.bilgisi olan varmı.bu yağı kullanmaya devam edeyim mi yoksa en kısa sürede değiştireyim mi?ikinci olarak bu araca en uygun yağ hangisidir?kullanım kitapçığında 5w 30 tavsiye ediliyor.şimdiden teşekkürler