0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anıl Köksal Eksiltme daha az yaptı 2000 km de yarım litrye düştü.
arabada alta damlayan yağ felan yok araba ilk çalıştırıldığında da duman yok devamındada duman yok anlam veremedim bir şekilde bir yerden harcıyor ama nereden
Aynı araba olduğu için merak ettim. Ben 5 50 kullanmıştım eksiltme yapmadı ve hatta arttırdı bile yağ çubuğunda fulün biraz üstünü görüyorum. Değişeli 3000 km oldu. Tabiki rengi hala sarı. Arada sırada rapor ver Bahadır
atilla abi 10-40koymuştum sonuç değişmedi ama bir daki sefere 10-60 koyayım bakalımMesaj Birleştirildi: Haziran 19, 2015, 16:42:26usta üst kapak açılmış dedi masraf büyük olabilir dedi korkuttu beni
arkadaşlar 1.6 vvti için hangi yağı tavsiye edersiniz. youtube da http://www.n11.com/mobil-1-peak-life-5w-50-4-litre-P60095591 ürünü gördüm ama yurt dışıydı. ülkemiz için gecerlimidir. ıkılemde kaldım acıkcası
arkadaşlar lpg li aracima enjektör temizleyici kullanmak istiyorum. yarım depo benzin doluyken koysam sorun olur mu. Araç 65 binde ya da gerek var mi daha erken mi
Kimyasal olduğundan dikkat etmek lazım Talat. Şindilik yarısını koyarsın benzin aldığında da diğer yarısını koyarsın. Bence gerek yok, otobanda benzinle yüksek devir her derde deva
Atilla Abi!Bir kaç hafta önce yağ sordum Castrok Edge 5W/40 kullanabilirsin demiştin.Bu yağı kullanabilir miyim araçta sıkıntı olurmu ? (araç 98binde) Castrol Edge Turbo Diesel 5W-40 Motor Yağı http://www.madeniyag.net/Castrol-Edge-Turbo-Diesel-5W-40-Motor-Yagi-4-Lt,PR-22.html
Atilla bey selamlar.arabamı daha yeni aldım bundan once 2001 corllam vardı yağ yakması vardı 1000 km de 1 lıtre. bununda bıraz yakıyor ama tahmını 3000 km de yarım lıtre. bu onerdıgınız yağda artma olabılırmı
Selam arkadaşlar. 2007 model makyajlı kasa Corolla SW terra 1.4 D-4D Aracımın 240.000Km ağır bakımını yaptırdım Yağ olarak Mobil Super 3000 Full Sentetik 5w40 kullandım. Şu an 4000km geçti yağ kontrol ettiğimde hiç eksiltme olmamış, daha önceden yetkili servis 10w40 yarı sentetik mobil kullanıyormuş ve eski sahibi eksilme oluyor demişti, şu an bu sorun ortadan kalkmış görünüyor bunu sizinle paylaşmak istedim. Bide bu Aracın turbosunu en iyi kim test eder tanıdığınız servis var ise paylaşırmısınız? (İSTANBUL 4.Levent Tarafında İkamet Ediyorum)