0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Wurth motor temizleyicimi attin ercument?
Onu bulamadım bulsaydım onu alıcaktımda olmadı işte ama şu anda markasını cidden hatırlamıyorum foto varsa duruyorsa atarım buraya
Bulabilirsen bekliyoruz.Kaporta ile ilgili sorunlarini halledebildin umarim.
@Ercüment Enes KOLUMAN (12542) çok teşekkür ederim Ercüment , aydınlatıcı bir cevaptı benim için peki motul önerebileceğin bir yağ mı? motul ise, neden motul?
Tabiki koyarım fotoyu buraya Hallettim en ufak sıkıntı yok Alllaha şükür iyi ustaya denk geldik @Kaan Kara (29002)
Senin açindan sevindim.[emoji1]
arkadaşlar yeni corolla sahibiyim ilk bakım için 0-40 mobil 1 new life aldım henüz bakıma girmedim ama bu yağı güvenle kullanabilirmiyim aracım 1.6 132 ps manuel corolla
@Hakan Levent (34102) Kullanabilirsiniz.
teşekkür ederim 40 viskolatize olması sıkıntı yaşatmaz umuyorum ben ara ara yüksek rpm severim , daha koruyucu olucagı olusuyor kafamda birde ısındıkça vs km yaptıkçada yağlar bir miktar incelicektir diye düşünüyorum
@Hakan Levent (34102) Doğru, yüksek devirli kullanacaksanız özellikle yazın sıcak havalarda 40 daha koruyucu olacaktır.
toyotanın önerdiği yag 0-20 fabrika dolum yagıda 0-20 servis kitapçıgındada 0-20 yazıyor kafam allak bullak bunu açıklayabilicek biri varmıdır 0-20 yag bulamıyorum 0-30 full sentetik yag sadece castrolde var iade edebilme şansım var henüz açmadım , bana bu konuda açıklama yapabilicek arkadaşlar varmıdır, cünkü aracımı seviyorum ve mümkün oldukça en iyi yağ ile beslemek istiyorum Mesaj Birleştirildi: Mart 05, 2015, 01:29:24hocam sana zahmet benim soruma bi cevap verebilirsen birde atilla abimiz var galiba o da destek olabilirse çok sevinicegim