0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cavit Abi, Ufuk Beyle görüşürsen sor bakalım ENEOS 0W-20 yağları, ben kullanamadım sen kullan bari abi İçimde kaldı dilbarım yağ 2 farklı yağıda karıştırma abi, birbirlerini etkilemesinler, hoş yağı boşaltınca arabayıda sallamıyorlarki içerde ne var ne yok dökülsün gitsin eski yağla birlikte
Ufuk.a mesaj attım elinde varmı acaba. Bende lpg.de var hangi yag daha uygun olur??
Çokta uygun değil aslında ben yetkili serviste de o fiyata değiştirdim zaten 4,2 lt yağa 115.5 TL+KDV birde indirim dersek indirimsiz 136,29 tl 10 tl indirmiş olsalar 126 TL.Sizin yağı kendiniz götürürseniz acaba işçilik alacaklarmı ayrıyeten, benimkinde işçilik dahil herhalde ayrıca işçilik yazmamışlar
valla ne yalan söyleyim hepten kafam karıştı benim şu anda.herkes yağ konusunda çok teknik konuşmuş servise güvenip varilden castrol 5w-30 mu koysunlar?yoksa mobil 1 esp formula 5w-30 mu alayım?
esp yağlar candır mobil ya da castrol hepside iyi yağ sürtünme neredeyse sıfır.alın geçin
Arkadaşalar 2004 avensis 1,6 vvt-i arabamın yağ değişimi geldi kaç litre yağ alır hangi marka yağ önerirsiniz5W-30 yoksa 10W-40 mı? önerirsiniz.saygılar..
2011 Toyota Corolla comfort extra DİZEL 65.000 km de yağ değişimi geldi önceden 5w30 yağ kullanılmış sanırım Kastamonu şartlarında ne kullanmam gerekir
5w30 un çok çeşidi var ne önerirsiniz
Mobil Esp formula 5w/30
Aytaç, benim arabaya Mobil 1 ESP 5/30 kullandım bu sefer. Araba daha çabuk ısınmaya başladı ve yağı kontrol ettiğimde eskiye göre yağ oranı çubukta daha yukarıda.. Zaten yağ eksiltme yoktu fakat, 5/40 kullandığımda yağ çubuğunda çizgi sanki daha aşağıda idi..Bakalım şu ana kadar 1000km yaptım,daha sonra yine gelişmeleri yazarım..Şimdilik memnunum...