0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha önce sorulmuş ve cevaplanmış olabilir ama siz dostlardan bir ricam olacak. 2012 Auris 1,6 vvt-i tam otomatik şanzıman aracıma BRC my-111 Lpg kiti taktırdım. Şimdi de yağını değişmem gerek. Bu araca hangi motor yağını koymalıyım? Yağ marka ve kod iletirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.
Aytaç Bey, kaç litre yağ kullanılıyor? Açıkçası yağı kendim almak istiyorum. Uygun olarak temin edebileceğim yerler hakkında fikriniz var mı? Toyota Servisi En yakın Diyarbakır'da ve açıkçası burda yağ değişimi yapan yerlere pek güvenmiyorum. Yanlış yağ ve miktara maruz kalabiliyorsunuz. O nedenle paylaşımınız benim için önemli.
Mobil Super Formula Fe x3000 5w-30 ile Mobil1 ESP 5w-30 yağ arasındaki fark hangi noktada var? İkisi de tam sentetik, ikisi de 5w-30, ama super formula fe x3000 nin viskozitesi daha düşük esp ye oranla, ki yağ eksiltme yoksa iyi bir şey, ama esp daha pahalı? Aradaki fiyat farkına değer mi ESP?
Arkadaşlar meraba Corola 1.6 Gli manuel vites 97 model aracımın yağ değişiminde aşağıdaki ürünlerden hangisini kullanmalı
Yağ yakma ve eksiltme sıfır,sıkıntı yok kullanılabilir yani
Arkadaşlar meraba Corola 1.6 Gli manuel vites 97 model aracımın yağ değişiminde aşağıdaki ürünlerden hangisini kullanmalıyım?
konuyu baştan aşağı okudum ve kafam karıştı.aracım e12 2002 corolla ve 190000 km de daha önce araçta castrol kullanılmış ve motor içi kurumlu.kurumun temizlenmesi için 3000 km önce 5 30 mobil koydum. ve şu ana kadar yağ eksiltme yok.şimdi sorum şubu yağı erken değiştireceğim ve kullanmam gerek yağ nedir ? mobil marka5-30 0-40 5-40 ?0-40 almak istiyorum uygunmudur ?
kürbütör contasını değiştirdiğimde gördüm. ve daha önce castrol kullanılmış bir araç almıştım,mobile geçince motor tertemiz oluyor.0-40 alırsam ne sakıncası olabilir.