beyaz almakla iyi mi etmişim kötü mü ? yorumlarınızı bekliyorum
Uygar bey öncelikle beyaz almakla kesinlikle hata yapmadığınızı vurgulamak isterim

Tabi bu benim şahsi görüşümdür beyaz yeni nesil corollaya aşiri yakışıyor bence... Bu arada mesajları ayrı ayrı yazmak yerine değiştir butonuna tıklayarak aynı mesaja devam edebilirsiniz

Birde nacizane tavsiyem plakalıkları çıkartırsanız ve paçalık denilen teker arkasındaki plastikleri sökerseniz daha bir ağır durur araç

Allah güle güle binmeyi nasip etsin...
Uygar bey öncelikle beyaz almakla kesinlikle hata yapmadığınızı vurgulamak isterim 
Allah güle güle binmeyi nasip etsin...
+ 1 Çok güzel duruyor maşallah
paçalık denilen teker arkasındaki plastikleri sökerseniz daha bir ağır durur araç 
Uygar bencdearacın güzel olmuş , jantlar yakısmıs.
paçalıkları çıkarmayı bende düşünmüştüm ama yağmur camur acısından olumsuzluk yaratırmı acaba ?
Uygar bencdearacın güzel olmuş , jantlar yakısmıs.
paçalıkları çıkarmayı bende düşünmüştüm ama yağmur camur acısından olumsuzluk yaratırmı acaba ?
sorun yarattiği alan yaklaşik 30 cm Aşkı bey bende çıkardım çünkü, benim görüşüm o zahmete değer...
sorun yarattiği alan yaklaşik 30 cm Aşkı bey bende çıkardım çünkü, benim görüşüm o zahmete değer...
resim varsa gönderebilirmisin ?
resim varda yeni Corolla değil

ancak kuzenimin yeni corollada da aynı pek fark yok max 35 cm oda alta dogru
ön paçalar tercih olabilir belki ama arka paçalıklar özellikle yağmurlu havalarda arkadaki araca ciddi farkediyor paçalı olanların sprey etkisi oldukça az diğerlerine göre
gerçekden bence çok çok güzel maşallah
Maşallah güzel renk güle güle kullanın.
Maşallah
Renk olarak çok güzel bir seçim yapmışsınız.Güle güle kullanın aracınızı
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
toyota toyotadır. beyaz olsun siyah olsun. farketmez ne renk olursa olsun. ama beyaz iyi bir renktir.
Allah kazasız belasız binmeyii nasip etsin.
Hayırlı olsun güle güle kullanın, kesinlikle çok güzel rengi çok yakışıyor yeni corollaya beyaz.
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim siparişi verirken acaba mı da dedim ama gelince içim rahatladı tekrar teşekkürler
uygar bey biz de yıl başında aldık yeni corolla ben de beyaz istedim, yoktu, sedir mavisi istedim yoktu, buz mavisi istedim yoktu, ee dedim istesem bunları ne olur? 3 ay beklersin dediler, ben bekleyemem dedim füme aldım, fümeden de çok memnunum ama beyaz çok ayrı güzel, ben çok çok beğeniyorum beyaz araba siyah cam filmi
arkadasım bence cokk dogru bır secım yapmıssın.. tebrıkler hayırlı ugurlu olsun aracın.. bende beyaz avensıs kullanıyorum ınanırmızın dıger renklerden daha bı albenılı duruyor..