Gönderen Konu: duş days 2 :) 2009 ve 1998 corollaların banyosu..  (Okunma sayısı 3464 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: duş days 2 :) 2009 ve 1998 corollaların banyosu..
« Yanıtla #20 : Haziran 01, 2009, 21:43:21 »
abi yolcu işi malesef öyle yaa. ben  senin konuları okudukça vay be diyorum.. mesela peçete tip kafalıklar..ben onları arkaya atıp kafamı koltuğa koyuyorum falan, yolcular hiç umursamıyor aracı.. zaten kimse arabayı önemsemiyor, 3 kişi de taşısan 30 kişi de taşısan aynı..millet hayvan gibi binip paspası kaydırıyor, taban halısına basıyor, döver misin ne yaparsın şimdi bu adamı? artık zaten tahammül edemiyorum direk aşağılıyorum, arabam kıymetli benim..çok iyi anlıyorum abi seni
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 01, 2009, 21:43:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '06
« Yanıtla #21 : Haziran 01, 2009, 23:06:25 »
anaa paspası da mı kaydırmıcaz diye kascaz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 01, 2009, 23:31:48 »
  Kasarmısın kramp modunamı geçersin bilmem ama düzgün oturacaksın araba da Meleğ kardeşim...Türkay bu arada senin okuldan bilmem ne bölüm başkanı Gökhan'ın selamları var sana.Tanıyormuş seni.Sordum tanıyorum dedi.Ve de selamları var sana.Selamın üstümde kalmasın... Doğuş Etimesgut'ta stayjerlik yapıyor...Biraz İktisat komuştuk.Sorularım oldu.Cevapladı sağolsun :)
  Neyse konuya dönecek olursak eğer,C.tesi ve Pazar günü sabah AÖF sınavım oldugu için sabah ilk servisleri kardeşim yaptı.Pazar günü yolcunun biri koltuğa su dökmüş ve haber vermemiş döktüğünü.Islak koltuğada biri oturunca olanlar olmuş.Anlıyorsun beni değil mi ?Koltukların arka kısımlarında çamurlu ayak izleri,koltuk tutamağına sıkıştırılmış sümüklü peçeteler...Allah'ım deli oldum ya.Bu gün servisim yoktu.İlk işim hemen Ulus'a gidip iki küçük çöp kutusu,bir el süpürgesi ve birde plastik bir faraş aldım..Süpürge ve faraş çok iyi oldu.Çok rahat sürpürdüm arabanın içini :carwash: .Bir tek zeminin paspası kaldı.Onuda yarın tesiste güzelce silerim :carwash: .Halı döşetince ne yaparım işte onu bilmiyorum...Her halde bunada zamanla alışırım :) :) :) :) :) :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • auris d-4d elegant....
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 01, 2009, 23:38:41 »
abi maşallah ikiside canavar gibi,
bu kontak çevresinde anahtar çizikleri olmaya başladı bizim düldülde onlara bir çare varmı acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 02, 2009, 00:06:53 »
Masallah, piril piril
:)
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Haziran 02, 2009, 00:11:37 »
bu kontak çevresinde anahtar çizikleri olmaya başladı bizim düldülde onlara bir çare varmı acaba?
  Maalesef yok Anıl.Bu böyle devam eder artık
Masallah, piril piril :)
  Ahmet senin klavyede küçük ı olmaması değişik anlamlar çıkarıyor :) Piril piril bulaşık deterjanı gibi olmuş..He he he .Senin canavar ne alemde bu aralar.Ne yaptın çürüyen kısmı ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 02, 2009, 00:31:53 »
Curuyen kisim beklemede, ciziklere boya attim. Dun esimin ve kardesinin arabasini yikadik, temizledik, pasta/kil cektik (Mothers Carnuba Cleaner Wax, Detailer,kil bar) bugun yagmur yagdi :D Ikinci resimde Cobalt'in motor kismi goruluyor.

Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 02, 2009, 00:45:59 »
  Az önce Crafter'ı taban hariç komple temizledim.Sağolsun babacığım kendince yardım etti bana.Buna rağmen 2 saatte anca normal bir yıkama yapabildim.Yarın kısmetse 5 litre konsantre plastik koruyucu süt alıp,lastikler ve yan kaplama cıtalarıda sildim mi, yemede yanında yat vallaha....
  Yalnız yolcu taşımak çok gıcık be Türkay'ım.Deyim yerindeyse arabaya s..yorlar...İki tane küçücük turuncu çöp kovası aldım.Koltuk altına ve ön koltukların arka kısmına yapıştrdım.Çok tatlı oldular.Koltuklarda ki turuncu Crafter yazısıylada çok uyumlu oldular.....

muavinlik yaptığım günler aklıma geldi şimdi. rafları kontrol et, koltuk arkası küllükleri boşalt, çöp kutularını boşalt, 1,5 luk pet şişeye çeşme suyu doldur, kapağını tornavida ile del. fıskiye gibi halıların üzerini nemlendir (toz kalkmasın diye) koltuk altlarını önden arkaya doğru koridora süpür. koridoru önden arkaya doğru süpür. şoför mahallini basamaklara süpür. gazete ve kolonya ile camları sil, parlatıcı ile koltuk arkalarını ve kolçakları sil. perdeleri topla. torpidoyu sil, parlatıcı ile parlat. 1 kovaya 2 parmak su doldur. içine yarım avuç toz deterjan dök. fırça ile iyice köpürt. fırçayla sadece köpüğünü alarak koltuk altlarına paspas yap. ardından koridora aynı şekilde paspas yap. basamakları su ile yıka. arabayı çalıştır. klima fanlarını çalıştır. klimanın emişine güzel bir koku sık. aracın heryerine dağılsın. tavandaki okuma lambalarını ve hoparlör düğmelerini hepsini açık konuma getir. başlıkları düzelt. fanları kapat aracı stop et. aşağıya in ve kapıları kapat.

sağ yanı bir kova ile sol yanı bir kova ile yıka 3. kova ile ön ve arkayı yıka. lastikleri sabunla durula. ön camı sabunla durula.

kovayı, fırçayı bagaja koy doğru eve :D
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Haziran 02, 2009, 01:05:06 »
muavinlik yaptığım günler aklıma geldi şimdi. rafları kontrol et, koltuk arkası küllükleri boşalt, çöp kutularını boşalt, 1,5 luk pet şişeye çeşme suyu doldur, kapağını tornavida ile del. fıskiye gibi halıların üzerini nemlendir (toz kalkmasın diye) koltuk altlarını önden arkaya doğru koridora süpür. koridoru önden arkaya doğru süpür. şoför mahallini basamaklara süpür. gazete ve kolonya ile camları sil, parlatıcı ile koltuk arkalarını ve kolçakları sil. perdeleri topla. torpidoyu sil, parlatıcı ile parlat. 1 kovaya 2 parmak su doldur. içine yarım avuç toz deterjan dök. fırça ile iyice köpürt. fırçayla sadece köpüğünü alarak koltuk altlarına paspas yap. ardından koridora aynı şekilde paspas yap. basamakları su ile yıka. arabayı çalıştır. klima fanlarını çalıştır. klimanın emişine güzel bir koku sık. aracın heryerine dağılsın. tavandaki okuma lambalarını ve hoparlör düğmelerini hepsini açık konuma getir. başlıkları düzelt. fanları kapat aracı stop et. aşağıya in ve kapıları kapat.

sağ yanı bir kova ile sol yanı bir kova ile yıka 3. kova ile ön ve arkayı yıka. lastikleri sabunla durula. ön camı sabunla durula.

Murat tıpkısının bir benzerini yapıyorum.Glade otomatik parfüm kutusunu 36 dakikaya ayarladım.Manolya kokusu takılı.Sabah kapıyı açtığım da arabanın içi misler gibi kokuyor...Camlar da 2 numara film oldugu için güneş henüz etkisini de göstermemiş oluyor...Perdeleri karşılıklı olarak düzeltiyorum,koltuk kolçaklarını aşağıya indirip varsa üstünde ki tozları da temizliyorum.Bir sonraki yolculara aracı hazırlamış oluyorum...Genelde zevkli ama o uyuz ve pislik abidesi yolcularda olmasa her şey daha iyi olacak...Zaten arabaları en çok kirletenlerde kadın yolcular :( :( :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Haziran 02, 2009, 01:16:50 »
  Murat tıpkısının bir benzerini yapıyorum.Glade otomatik parfüm kutusunu 36 dakikaya ayarladım.Manolya kokusu takılı.Sabah kapıyı açtığım da arabanın içi misler gibi kokuyor...Camlar da 2 numara film oldugu için güneş henüz etkisini de göstermemiş oluyor...Perdeleri karşılıklı olarak düzeltiyorum,koltuk kolçaklarını aşağıya indirip varsa üstünde ki tozları da temizliyorum.Bir sonraki yolculara aracı hazırlamış oluyorum...Genelde zevkli ama o uyuz ve pislik abidesi yolcularda olmasa her şey daha iyi olacak...Zaten arabaları en çok kirletenlerde kadın yolcular :( :( :(

arabayı akşamdan temizleyip bırak. pis koku sinmesin aracın içine. köpüklü paspası da akşamdan yapınca hem sabaha kadar kurur.

çekirdek yemesinler, sakız şeker atmasınlar yeter. gerisi önemli değil
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #30 : Haziran 02, 2009, 11:55:29 »
oyy :D sende sorun yok len..keşke herkes senin gibi olsa, sen hiç kaydırmıyorsun paspas falan sen binince kemer uyarısı bile ötmüyor :D varlığın yokluğun belli olmuyor arabada lafım sana değil :)
abi maşallah ikiside canavar gibi,
teşekkür ederim anıl, anahtar çiziklerine de çözüm yok gibi, bant yapıştır oraya bu işe yarar :D pasta da hiç sanmıyorum ama belki işe yarar

Masallah, piril piril
:)
ahmet abi yıkadım ikisini de hala yağmur yağmadı :alkis:

sakız gibi şeyler atanlara güzel küfrediyorsunuzdur :P  güzel iş olsa gerek, zevklidir ama meşakati çok..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Haziran 02, 2009, 11:58:49 »
  Türkay eski Uludağ Turizm de Host olarak iki İstanbul seferi yapmıştım 2003'te.Zevkli ve riskli bir iş.Ama zevki çok fazla.Onu  söyleyebilirim sana.Araçta personel olunca yolun nasıl bittiğinide anlamıyorsun..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #32 : Haziran 02, 2009, 12:10:52 »
özcan abi ben de en önden bilet almayı ve host-şöför muhabbeti dinlemeyi çok seviyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Haziran 02, 2009, 12:35:15 »
Bayagi ugrasmissin. Eline saglik.

Ben de 4 haftadir arabayi yikamadim. Bu haftasonu yikayayim. Küsecek artik.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Haziran 02, 2009, 12:39:00 »

en önden bilet almayı ve host-şöför muhabbeti dinlemeyi çok seviyorum :D

Biri şöför muhabbetimi dedi. :D : 3 yaşında kendi otobüsümüzle başlayan Antalya maceramdan sonra bir daha bırakamadım o şöför muhabbetlerini. Ömrüm hostes koltuklarında, 303te yatakta yoktu (en arkayı saymazsak) tek bagajı kapar yatardık. :D :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota is my life...
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Haziran 02, 2009, 12:41:48 »
elinize sağlık ayrıca 2 arabada parlıyor
2012 toyota corolla 1.33 comfort kar beyazı + LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #36 : Haziran 02, 2009, 12:44:03 »
Bayagi ugrasmissin. Eline saglik.

Ben de 4 haftadir arabayi yikamadim. Bu haftasonu yikayayim. Küsecek artik.
temiz araba iyidir murat abi, küstürme :)
Biri şöför muhabbetimi dedi. :D : 3 yaşında kendi otobüsümüzle başlayan Antalya maceramdan sonra bir daha bırakamadım o şöför muhabbetlerini. Ömrüm hostes koltuklarında, 303te yatakta yoktu (en arkayı saymazsak) tek bagajı kapar yatardık. :D :D :D :D
kardeşim gerçekten saran bir muhabbetleri var yaa :D
elinize sağlık ayrıca 2 arabada parlıyor
teşekkür ederim, beyaza cila atcaktım cilamı bulamadım, cila atınca bir de öyle cekerim resim, o zaman daha bir parlıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Haziran 02, 2009, 12:52:57 »

kardeşim gerçekten saran bir muhabbetleri var yaa :D

Bilirim, babam amcam ve eniştem uzun yol otobüs, dedem kardeşi ve diger amcam uzun yol kamyon şöförü :D :D :D :D sonumu hayır et yarabbim :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Haziran 02, 2009, 12:55:06 »
303te yatakta yoktu (en arkayı saymazsak) tek bagajı kapar yatardık. :D :D :D :D

v8 lerde arka beşlinin (daha doğrusu 4lünün) arkasında kaptan köşkü var ama sana orası kalmaz

sakız gibi şeyler atanlara güzel küfrediyorsunuzdur :P  güzel iş olsa gerek, zevklidir ama meşakati çok..

türkay boş vakitlerde yapıyordum, babam okumam diye lise bitip üniversiteyi kazanana kadar otobüse bile bindirmedi desem yeridir. ağlaya sızlaya ayda 1 kere düzce-istanbul düzce-bursa seferine giderdim. üniversiteyi kazandığım yaz bana muavinlik yaptırdı :D daha sonrada boş vakitlerde muavinin işi olduğu durumlarda yaptım.

güzel iş değil, milletle uğraşması zor. binbir çeşit "çeşit" mevcut.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Haziran 02, 2009, 12:58:43 »

v8 lerde arka beşlinin (daha doğrusu 4lünün) arkasında kaptan köşkü var ama sana orası kalmaz

Senin kadar olmasada bilirim abicim orayı kastetmek istedim bende ;) evet malesef kalmıyordu malum çift şöför bizde çoluk çoçuk doluşunca :D :D :D :D