0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
anaa paspası da mı kaydırmıcaz diye kascaz
bu kontak çevresinde anahtar çizikleri olmaya başladı bizim düldülde onlara bir çare varmı acaba?
Masallah, piril piril
Az önce Crafter'ı taban hariç komple temizledim.Sağolsun babacığım kendince yardım etti bana.Buna rağmen 2 saatte anca normal bir yıkama yapabildim.Yarın kısmetse 5 litre konsantre plastik koruyucu süt alıp,lastikler ve yan kaplama cıtalarıda sildim mi, yemede yanında yat vallaha.... Yalnız yolcu taşımak çok gıcık be Türkay'ım.Deyim yerindeyse arabaya s..yorlar...İki tane küçücük turuncu çöp kovası aldım.Koltuk altına ve ön koltukların arka kısmına yapıştrdım.Çok tatlı oldular.Koltuklarda ki turuncu Crafter yazısıylada çok uyumlu oldular.....
muavinlik yaptığım günler aklıma geldi şimdi. rafları kontrol et, koltuk arkası küllükleri boşalt, çöp kutularını boşalt, 1,5 luk pet şişeye çeşme suyu doldur, kapağını tornavida ile del. fıskiye gibi halıların üzerini nemlendir (toz kalkmasın diye) koltuk altlarını önden arkaya doğru koridora süpür. koridoru önden arkaya doğru süpür. şoför mahallini basamaklara süpür. gazete ve kolonya ile camları sil, parlatıcı ile koltuk arkalarını ve kolçakları sil. perdeleri topla. torpidoyu sil, parlatıcı ile parlat. 1 kovaya 2 parmak su doldur. içine yarım avuç toz deterjan dök. fırça ile iyice köpürt. fırçayla sadece köpüğünü alarak koltuk altlarına paspas yap. ardından koridora aynı şekilde paspas yap. basamakları su ile yıka. arabayı çalıştır. klima fanlarını çalıştır. klimanın emişine güzel bir koku sık. aracın heryerine dağılsın. tavandaki okuma lambalarını ve hoparlör düğmelerini hepsini açık konuma getir. başlıkları düzelt. fanları kapat aracı stop et. aşağıya in ve kapıları kapat.sağ yanı bir kova ile sol yanı bir kova ile yıka 3. kova ile ön ve arkayı yıka. lastikleri sabunla durula. ön camı sabunla durula.kovayı, fırçayı bagaja koy doğru eve
Murat tıpkısının bir benzerini yapıyorum.Glade otomatik parfüm kutusunu 36 dakikaya ayarladım.Manolya kokusu takılı.Sabah kapıyı açtığım da arabanın içi misler gibi kokuyor...Camlar da 2 numara film oldugu için güneş henüz etkisini de göstermemiş oluyor...Perdeleri karşılıklı olarak düzeltiyorum,koltuk kolçaklarını aşağıya indirip varsa üstünde ki tozları da temizliyorum.Bir sonraki yolculara aracı hazırlamış oluyorum...Genelde zevkli ama o uyuz ve pislik abidesi yolcularda olmasa her şey daha iyi olacak...Zaten arabaları en çok kirletenlerde kadın yolcular
abi maşallah ikiside canavar gibi,bu kontak çevresinde anahtar çizikleri olmaya başladı bizim düldülde onlara bir çare varmı acaba?
en önden bilet almayı ve host-şöför muhabbeti dinlemeyi çok seviyorum
Bayagi ugrasmissin. Eline saglik.Ben de 4 haftadir arabayi yikamadim. Bu haftasonu yikayayim. Küsecek artik.
Biri şöför muhabbetimi dedi. : 3 yaşında kendi otobüsümüzle başlayan Antalya maceramdan sonra bir daha bırakamadım o şöför muhabbetlerini. Ömrüm hostes koltuklarında, 303te yatakta yoktu (en arkayı saymazsak) tek bagajı kapar yatardık.
elinize sağlık ayrıca 2 arabada parlıyor
kardeşim gerçekten saran bir muhabbetleri var yaa
303te yatakta yoktu (en arkayı saymazsak) tek bagajı kapar yatardık.
sakız gibi şeyler atanlara güzel küfrediyorsunuzdur güzel iş olsa gerek, zevklidir ama meşakati çok..
v8 lerde arka beşlinin (daha doğrusu 4lünün) arkasında kaptan köşkü var ama sana orası kalmaz