0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Ostim Autoking le görüştüm Ergoisviçreyle anlaşmaları yokmuş.İşin garip tarafı kaskonun mini onarımı da yokmuş.
Arkadaşlar, mesajları yazarken dozu fazla kaçırmayalım lütfen. Konu "Pulp Fiction" filmine kayacak böyle giderse
))))))))))))))))))))))))))))))Pulp Fiction deyince bir sahne geldi aklıma nedense....))))))))
Bilardo topu deme sakın
Rötuş kalemi kalıcı değil bildiğim kadarı ile. Boyayı bir küçük kutu yaptırabilirsin Ahmet. Ancak aracının orjinal boya kodunu bilmen lazım, bunu iyi bir boyacıya (oto boyası satan) götürdüğünde o numaradan bilgisayarla hemen üretir ve aracındaki renk tutar (tabi aracının boyasının yıpranma oranınada bağlı) ama en iyisi bu şekilde küçük kutu yaptırmak. Oldukçada uygun fiyatlı olur. Fakat bu boyadan küçük bir (su şişesi) kapağına aktar ve çok az tinerle karıştır. Asıl boya kutusuna tiner katma, içinde boya alınca kapağını kapat ve bu şekilde sakla. Buna tiner karıltırmazsan senelerce o boya sağlıklı kalır, istediğinde bir kapak yine alırsın içinden. Ayrıca ince uçlu bir fırça işini görür. Tabi işlem sırasında yanında nemli bir bezde bulundur.
Vahşi kapitalizm ve bunun sonucu toplumsal şizofreni.