0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İşte o hafiflemenin bir sebebi. Bildiğim kadarı ile arka koltuklarda bu özellik artık yok.
Yeni auris guzel olmasina guzel de bizimki mpv ile hb arasi bisey gibiydi.. Yenisi tam hb olmus..Sogutucular onu bardakliklar, cift torpido yatan koltuk devam etmeliydi bence..Bir onceki yariste de kayan arka koltuk vardi mesela, yeni yariste onu da kirpmislar..Cenk bey katalogda kac kg diyor sizin arac..1195-1295 gibi gordum ben ama 1195 olan 1.33 mu acaba./
Sigorta için ruhsat fotosu çekip emaillemiştim 1353 kg yazıyor !
Ok bizimkinde 1375 diyor, 22 kilo fark var..birekir takasa girelim yatan arka koltuk istiyorsanız cam tavan yok ama folyo kaplarız
Yeni auris guzel olmasina guzel de bizimki mpv ile hb arasi bisey gibiydi.. Yenisi tam hb olmus..Sogutucular onu bardakliklar, cift torpido yatan koltuk devam etmeliydi bence..Bir onceki yariste de kayan arka koltuk vardi mesela, yeni yariste onu da kirpmislar.
Tamam mekanizmadan kaç gram çalmışlar bilemem ama cam tavan Al tavandan daha ağırdır diye düşünüyorum! Bare benim aracın arka koltuklarını yatar yapsalarmış )) 0-100 15 sn olsun ama arka koltuklar yatar olsun ! Zaten cam tavan ağırlık yapıyor kocaman birde yedek lastik var.
Ben Auris hakkında, herhalde 5 sene önce bir Ankara buluşmasında söylemiştim, Auris latince Kulak anlamına geliyordu(ingilizce deki Ear bundan türemiş olabilir, kökenine bakmak lazım.).
) aslında folyo yerine esneyebilen ekranla kaplayıp kamera ile sky view sağlayabiliriz
Meslek hastalığı olsa gerek .. Cenk bey uçmuşsunuz Ama teknolojik açıdan süper bir fikir..(Eğer alındıysanız özür dilerim haddimi bilerek )Birden aklıma bu reklam geldi ..Exclusive Invisible Mercedes Car Probably one of the best adverts in recent times. Leaked videos
ESP si olan ( aktif sorunsuz) bir aracin normal cizgisini takip ederken 70km ile spin atmasi zor. Yuzede kaygan bir madde yada lastiklerinizde sorun yoksa.
Her otomobilin en önemli gizli özelliği teknolojisinde yatar ve yeni alınan o teknolojiye sürücünün adaptasyon süresi vardır, o süreden önce karşılaştırma yapmak yada yorum yapmak pek doğru kanıtlar değillerdir.
Bu tarz ani ağırlık merkezinin değiştiği durumlarda eğer sürücü frene dokunup bırakırsa ESP/TRC sistemleri bir anlığına devreye girmez ve araç spin atmaya başlar ve o andan itibarende ESP/TRC yardımcı olmaya yetmez.Yani, bu tarz dönüşlerde ya frene dokunmayacaksınız yada frene sonuna kadar basacaksınız.
Mesala ben her trafiğe çıkışımda sinirlenmemek için kendimi telkin ediyorum
Marş yapmadan önce 1 ihlas 1 felak 1 nas okursan takırtı tukurtunun %90 azaldıgı duyumunu almıstım zamanında...
Cenk Bey onu ben de kendi kendime telkin ediyorum lakin antalyada metretkare başına düşen saygısız öküz yurt ortalamasının üstünden olduğu için telkinim bazen yarım saat tutuyor bazen 30 sn de bitiyor dümdüz belek yolundan antalyaya gelene kadar çıldırtıyorlar bazen