Gönderen Konu: bi kaç hacim sorusu  (Okunma sayısı 2678 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: bi kaç hacim sorusu
« Yanıtla #20 : Mayıs 29, 2009, 12:33:42 »
ufuk 2jz değil de black top falan düşünsene, 4a-fe 20v..ona modifiye yaparsın öyle 500 beygirler falan konuşmaz ama şu ankinden iyi olur yine şakacı bir araç olur
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 29, 2009, 12:33:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 29, 2009, 14:28:40 »
Toyota tarafından haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız bence dava açın.. En kötü ihtimalle mahkeme bir bilir kişi tayin eder. Böyle bir kronik sorun varsa kazanırısınız. Benim tahminim anlaşma teklif edebilirler.. Bir avukata danışmanız en iyisi..
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
« Yanıtla #22 : Mayıs 29, 2009, 16:51:06 »
bugün aradılar zaman aşımından dolayı yapamayız dediler e ben aldığım hafta geri getirdim dedim mevet böle bi başvurunuz olmuş ama şuan için yapamayız dediler o zaman olsaydı yapardık die bi cevap aldım p.tesi tüketici haklarına başvuru yapıyorum zaten.....türkay o vardı aklımda ama ona harcicağım emekle bunu 3zzge yapar 2.0 230hp 200mn tork alırım stock halde :) hem daha kolay bu block üzerine 1zz krank 2zz kol piston üst kapak gömlek yatak takılıyo yani benim değiştirmek zorunda olduğum herşey.....coşkun bugün trafik şübeye gittim proje çizilirse ve bütün herşeyin faaturası belgesi varsa hiç bi sorun olmaz cevabını aldım.....5 kere dedim 1.6 dan 3.0 twin yapcam dedim belgelerin varsa hiç bi sorun olmaz tabi projeyi çizdirmen lazım çizenin onayı lazım dedi...çizende arkadaşımın kuzeni olunca içine w16 bile koyarım :)
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 29, 2009, 19:53:42 »
Japonya'dan motor alinsa, eldeki motorla degisme amacli, yine de gumruk vs vergilerin odenmesi mantiksiz degil mi? Ekstradan bir arac alinmiyor, vergileri odenmis aracin motoru degistiriliyor.

Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nerde oLursan oL , Hep BenimLe oL......
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #24 : Mayıs 29, 2009, 20:25:03 »
hepsini bırakın 5000 liraya git yeni  motor getirttir ..

diyelim yeni motor alcan...

ben olsam toyota motoru almazdım şahsen.. gider nissan falan alırdım... madem para harcicam farklı bi motor takardım dergilere falanda çıkardın hem.. bide senin arabada zaten görünüş var yeterli ve sade... bide motor olsa tam..

tuning dergilerinin sayfalarında zaten çok fazla motormodifiyeli toyota görmedim 3 yıldır düzenli Tuning Türkiye dergisi alıyorum gördüğüm motor modifiyeli toyota sayısı 4-5 dir..
Kırmızı Kafaa...
.
                                GöLgen YeTeR.......
                                    06 JE 605      ( Yakında 06 CHN 53 )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #25 : Mayıs 29, 2009, 21:03:55 »
bencede mantıksız ahmet abi ama burası türkiye aldığın havaya bile vergi alınıyo :(
barış benim en seevmediğim olay aslında başka markanın motorunu kullanmak çünkü o zamna o markadan çıkıyo araba sanki atıyorum nissan motoru üzerine corolla kebi koymuşsun gibi oluyo benim gözümde...zaten dediğim gibi toyotanın seçtiğim motorları yabana atılcak değil....hepsinin +500 potansiyeli var....
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nerde oLursan oL , Hep BenimLe oL......
« Yanıtla #26 : Mayıs 30, 2009, 11:06:57 »
sen arabayla epey uğraşcan yani :D

artık 1-2 seneye senin makinayıda tuning sayfalarında görürüz heralde :D
Kırmızı Kafaa...
.
                                GöLgen YeTeR.......
                                    06 JE 605      ( Yakında 06 CHN 53 )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mayıs 30, 2009, 11:13:29 »
coşkun bugün trafik şübeye gittim proje çizilirse ve bütün herşeyin faaturası belgesi varsa hiç bi sorun olmaz cevabını aldım.....5 kere dedim 1.6 dan 3.0 twin yapcam dedim belgelerin varsa hiç bi sorun olmaz tabi projeyi çizdirmen lazım çizenin onayı lazım dedi...çizende arkadaşımın kuzeni olunca içine w16 bile koyarım :)

Bu haber beni pek çok sevindirdi :) Hadi Ufuk gelişmeleri bekliyorum.Bi tane abi vardı 2jz olayınagirmişti ama sonu hüsran oldu heral.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mayıs 30, 2009, 11:25:33 »
aslında ae101e 2jz oturtmayı çok ama çok isterim ama onunla uğraşılmaz arkadaş yaa :) ae86 4age mi kullanıyor? ae86daki motor neydi? o da 9.000devir çevirebiliyordu sanki, GT modeli mi ne vardı, onun motoru ve alt takımı koymak da var aslında, arkadan itiş şart zaten..gerçi benim bu rolla satılcak gibi, dün annem 4 aydan beri ilk kez kullandı, hep 2009u kullanıyordu, hemen sat hiç beğenmedim dedi :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Mayıs 30, 2009, 15:09:11 »
sen arabayla epey uğraşcan yani :D

artık 1-2 seneye senin makinayıda tuning sayfalarında görürüz heralde :D

finansal duruma göre dahada kısa sürede bitebilir :)

Bu haber beni pek çok sevindirdi :) Hadi Ufuk gelişmeleri bekliyorum.Bi tane abi vardı 2jz olayınagirmişti ama sonu hüsran oldu heral.

86 ya 2jz diyosan o araba satıldı motorda baaşkasına satıldı galiba

aslında ae101e 2jz oturtmayı çok ama çok isterim ama onunla uğraşılmaz arkadaş yaa :) ae86 4age mi kullanıyor? ae86daki motor neydi? o da 9.000devir çevirebiliyordu sanki, GT modeli mi ne vardı, onun motoru ve alt takımı koymak da var aslında, arkadan itiş şart zaten..gerçi benim bu rolla satılcak gibi, dün annem 4 aydan beri ilk kez kullandı, hep 2009u kullanıyordu, hemen sat hiç beğenmedim dedi :)

aynen 4age kullanıyo 86lar ama hem eski bi motor(sağlam o çok ayrı)hemde 300ü geçemezsin güç olarak türkay :) zaten yürüyende ae95 yada ae114 lerin ki drek oturuyo arka takımı bizim-sizin kasaya....yaa alışmışlar 2009a ondan öle demiş sen sattırma sakın :D
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın