0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
garanti extrayı devretmek zor birşey değil ki ?lakin nerdeyse 3 senedir bu forumdayım ilk defa d4d ile ilgili böyle ciddi bir sorun duyuyorum. İlk sahibi kimse büyük bir başarı göstermiş d4d'e zarar vermekle hem de 60bin de
Selam. Öncelikle çok geçmiş olsun. Turbo dizel araçların her araçta olduğu gibi kendine has dikkat eidlmesi gereken bazı kullanım teknikleri vardır. Bunlara yakıt, kullanım şekli vs. diyebiliriz. Malesef bunlara uyulmadığında problemlerle karşılaşılabiliniyor. Zaten bu yüzden bir çok firma Türkiyeye dizel araçlarını getirmeyi hep ertelemişlerdi. Daha önceleri getirenlerde sorunlarla karşılaşmışlardı. Ancak ekspertiz raporuna rağmen 1 ay gibi kısa bir süre içerisinde bunların açığa çıkması düşündürücü. Bence asıl üzerine gidilmesi gereken garantiden ziyade ekspertiz raporu olmalıdır. Çünkü örneğin kullanılan yanlış yakıt enjektörlerin garantisini devre dışı bıraktırabilir. Ayrıca enjektörlerin artık tamir takımlarının satıldığını duyuyorum ve dolayısı ile orjinal şekilde tamirleri yapılabiliyor, bir araştırmak lazım. Turbonunda tamiri yapılıyor ancak işi iyi bilen birine ve garntili yaptırmak lazım,gerekli ise orjinal sıfırı kullanılabilir.
Geçmiş olsun, inşallah herşey lehinize gelişir. Merakla önümüzdeki günleri bende bekliyor olacağım...
d-4d hakkındaki ilk şikayeti duyuyorum, geçmiş olsun...
Aslında her zaman yakıt fişlerinide saklamak lazım. Ancak bu yakıt olayından sorun olsa dahi bu ancak enjektörlerdeki sorunu açıklayabilir, turboyu açıklamaz. Turbo kullanımının da gereklerine sizden önceki kullanıcıların dikkat etmiş olması gerekir. Eğer ekspertiz kontrolünde buna bakıldı ve sağlam raporu verildi ise bu da ayrı bir tartışma konusu, yani ekspertiz raporuda sorumluluk teşkil etmeli bence. Ayrıca bu parçalara ulaşım ve temini artık eskisi kadar külfetli değil. Ama bu tarz bir sorun elbetkide insanın canını sıkar. Tekrar geçmiş olsun, en kısa zamanda ve kolayca sorununuzun düzelmesi dileği ile.
Toyota yine bir 10 numarayı kaptıGidip başka marka araba alnır mı? ''Adama deli diye gülerler'' diye bir laf vardır bizim buralarda
Ben aslında Burdurlu'yum ama babamın görevi dolayısıyla çocukluğum Aydın Karacasu'da geçti. Ortaokul, lise ve üniversiteyi Burdur ve Erzurum'da okuduktan sonra ilk görev yeri olarak Aydın Yenipazar'a geldim, 2000 yılından beri Yenipazar'dayım.