0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
araç 1.3 mü 1.6 mı,lpg sıralı mı düz mü, lpg nin litresi ne kadar? Elazığ'da 1.65 iken hesaplamıştım şehiriçi şehirlerarası karışık 15 krş yakmıştı (1.6gli voltran sıralı). 1.6 ise 15 krş bence hiç de fazla değil. düz sistemse ayarı kısabilirsniz ama pek tavsye etmem, çekişten düşer araç, sıralı ise zaten benzine göre ayarlanmıştır kurcalamanıza gerek yoktur.
bendede sıralı 2001 var ve bence şehiriçi 150 normal,şehirler arası 120 normal benimkide öyle.kendinize problem çıkarmayın boşuna barış bey
sendeki sorunu biliyorum sanırım..uzun süre filtresiz kullandın diye giriş kelebeği, silindirler vs komple kir toz yapışıp kurum yapmıştır hem hava giremiyordur hem de kompresyon düşmüştür.. araç kaç kmde? 100.000 civarında ve altındaysa carbon clean yaptır, hem yakıtta hem gidişte çok büyük fark hissedersin, üstüne bir de yağ değişiminde bor power koydur carbon clean ile sökülen yerlerdeki hasarları doldursun, araç şöyle bir kendine gelsin
Bir kere çok yakmıyor. Kullanım stili önemli. Bana yanlış kullanıyorsunuz gibi geliyor. Bunun dışında gaz kıstırmak nedir?Karışımı fakirleştirmekden başka bir şey değildir. Kafanıza göre kısmayın. Motoru kucağınıza alırsınız. Ondan sonra LPG motoru yiyor dersiniz.
başka bir konuda da yazmıştım sana ordan kopyalıyorum ;
ya görünen kısmında yok tamam ama ya görünmeyen kısımları...carbon clean öneririm ben