Gönderen Konu: Gitti bizim canavar :(  (Okunma sayısı 7004 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Gitti bizim canavar :(
« : Mayıs 20, 2009, 11:27:09 »
     İndirimden almıştık. Verdiğim parayı hak ettiğine inandığım tek kumandalı araçtı bence. Pazar günü Uzungöl'e gittik. Epeydir gitmemiştim. Oğlum araçla oynarken asfalta girdi ve çıkamdan üstünden bir mazda minübüs geçti. Bende zaten karç diye bi ses duyarak döndüm yola. Baktım oğlan donmuş, yüz bembeyaz araba yolun ortasında duruyor. Arabayı aldık baktık bir tekerin jantı kırılmış kep hafif yamulmuş üstten başka bi şey yok. Dedim harbi verdiğin parayı hak eden bi araçmışsın. Kumandaya bastık çalışıyor kırık teker yalpalayarak dönüyor ve o motor gücü hala var. sağ sol dönüyor çalışıyor. Oğluma sarıldım. Üzülme dedim biraz ağladı. Dedesi ağlama alırız yenisini dedi. Dedim ondan rize ve trabzonda hiç bi yerde görmedim. bulsam alırım valla bunuda yedek parça olarak saklarım dedim.  Evde geldim söktüm tabi yapacak bi şey yok. Tek teker gitmiş sağlam olan tekere motordan güç aktarımı olmuyor ve dönmüyor. Öyle kaldı. Göz aldı göz. :)

Kep üstten basılmış. Sadece arkasından geçmiş ki ön taraflara bi şey olmamış.

Sağ amortisör kırılmış. Gövdeye bağlı olduğu yerden kırılmış.

Ve kırık teker :(

Toyota Club Türkiye

Gitti bizim canavar :(
« : Mayıs 20, 2009, 11:27:09 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Ynt: Gitti bizim canavar :(
« Yanıtla #1 : Mayıs 20, 2009, 11:29:19 »
Mesut bi şey yapabilirmisin bu na?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 20, 2009, 11:36:36 »
Geçmiş olsun abi. Canı sağolsun yeğenimin...
Mesut'un bir şekilde yardımcı olacağına eminim.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 20, 2009, 11:43:37 »
Abi yapılabilir belki ama düzgün gideceğini sanmıyorum, yamulmuştur tüm plastikler.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Mayıs 20, 2009, 14:30:52 »
  Sadece tekerde sorun var. Teker değişecek. Nası bi sağlamlıksa amortisörün gövdeye bağlı olduğu plastik kırılmış. Plastik yapışacak.  Bide sağlam tekere motordan aktarım yok yani onun dişlisi kırık sanırım. o dişli değişecek. O kadaaaar. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 20, 2009, 14:37:41 »
Muhtemelen, minibüsün tekeri aracın üzerinden geçerken, araç kaymış ve hasar minimumla atlatılmıştır. Olur böyle şeyler, yeğenimiz üzülmesin.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 20, 2009, 20:49:32 »
  Geçmiş olsun, daha iyileri olur ve hatta bu tamir edilirse daha güzel olur. Parçaları vardır eminimki ama Alper'in söylediği gibi bencede ya bütün lastikleri değişmek lazım ya da rot balans. :) Ama parçaları kesin vardır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • gülerek kaybettiklerini ağlayarak kazanamazsın..
« Yanıtla #7 : Mayıs 20, 2009, 21:14:24 »
Geçmiş olsun cana gelmesin.
COROLLA 97 GLİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 21, 2009, 00:50:27 »
Geçmiş olsun abi, umarım halledilebilir bir problemdir.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Mayıs 21, 2009, 09:19:05 »
Mesut hala görmedi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 21, 2009, 09:53:50 »
İsmail abi sana adresimi versem özelden aracı kargolayıp bana yollarmısın. elimden geleni yaparım. elimde jantlar mevcut kırık jantı değiştirirz. amortisörde var elimde hemde yağlı amortisör bu araçtakiler kuru. yağlılar daha iyi iş yapar. neyi varsa halletmeye çalışırım, olunada üzülmemesini söyle abi hallederiz korkmasın :)

Selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Mayıs 21, 2009, 12:20:47 »
İsmail abi sana adresimi versem özelden aracı kargolayıp bana yollarmısın. elimden geleni yaparım. elimde jantlar mevcut kırık jantı değiştirirz. amortisörde var elimde hemde yağlı amortisör bu araçtakiler kuru. yağlılar daha iyi iş yapar. neyi varsa halletmeye çalışırım, olunada üzülmemesini söyle abi hallederiz korkmasın :)

Selamlar

Ya bu başlıklar yüzünden içimdeki model araç aşkı büyüdü, bende istiyorum bir tane model araç ama fiyatları çok pahalı :(
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Mayıs 21, 2009, 13:24:02 »
Ali Bey  bu işe ayırabilicek olduğunuz bütçenizi belirtirseniz size yardımcı olmak isterim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Mayıs 21, 2009, 14:18:00 »
Ali Bey  bu işe ayırabilicek olduğunuz bütçenizi belirtirseniz size yardımcı olmak isterim

Valla bu iş için peşin bir bütçe yok malesef, birde cihazı alınca hanıma hesap vermesi var onun için çaktırmadan almam gerek.

Şöyle pahalı olmayan off road bir başlangıç modelinin ortalama maliyeti ne kadardır? İkinci el temiz bir ürün bulunabilir mi? Taksit imkanı olur mu? Haziran içinde bakım, Temmuzda vergi var açılmamak gerek :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Mayıs 25, 2009, 09:55:30 »
Valla bu iş için peşin bir bütçe yok malesef, birde cihazı alınca hanıma hesap vermesi var onun için çaktırmadan almam gerek.

Şöyle pahalı olmayan off road bir başlangıç modelinin ortalama maliyeti ne kadardır? İkinci el temiz bir ürün bulunabilir mi? Taksit imkanı olur mu? Haziran içinde bakım, Temmuzda vergi var açılmamak gerek :)

Ali bey Kredi kartı ile alınıcaksa size 2. el tavsiye etmem, ebat olarak çok büyük bi araç almayı düşünmüyorsanız 1/16 ölçekli nitrolu (yakıtlı) bir araç önerebilirim size.

bakın bu konuda 6. mesaja bi bakın benim önerdiğim bir araç var, ve fiyatıda oldukça makul

http://www.toyotaclubtr.com/hobi-bolumu/rc-model-arac-secimi/40/

.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : Mayıs 25, 2009, 13:07:30 »
    Ali onu görmüş :) Fotolardan heemn sonra yorumu var zaten :D

Mesut bu arada cuma günü kargoladım aracı. Eline geçince haber verirsen sevinirim. Umarım bi çare bulursun. Bende yaza o yakıtlıyı alırım artık kendime inşallah.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Mayıs 25, 2009, 13:24:56 »
    Ali onu görmüş :) Fotolardan heemn sonra yorumu var zaten :D

Mesut bu arada cuma günü kargoladım aracı. Eline geçince haber verirsen sevinirim. Umarım bi çare bulursun. Bende yaza o yakıtlıyı alırım artık kendime inşallah.

Tamam abi paket gelir gelmez sana haber vericem, herşeyin bir çaresi vardır abi aracı bi inceliyim daha sonra seni bilgilendiricem.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Mayıs 26, 2009, 08:47:30 »
     Mesut hızlı çıktı. Çok sağol arkadaşım. Ben paket eline geçince haber ver dedim, o akşam aradı "araç tamamdır ağbi dedi, adresini gönder bu gün kargolayayım" dedi. Şaşırdım kaldım. İnanamadım. Müthişsin valla Mesut :) Ellerine, emeğine sağlık. Allah razı olsun. Yeğenin çok sevinecek bu işe. Hediye paketi yapıp vericem valla. Süpriiiiiiiiiiiiz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Mayıs 27, 2009, 09:26:35 »
     Mesut hızlı çıktı. Çok sağol arkadaşım. Ben paket eline geçince haber ver dedim, o akşam aradı "araç tamamdır ağbi dedi, adresini gönder bu gün kargolayayım" dedi. Şaşırdım kaldım. İnanamadım. Müthişsin valla Mesut :) Ellerine, emeğine sağlık. Allah razı olsun. Yeğenin çok sevinecek bu işe. Hediye paketi yapıp vericem valla. Süpriiiiiiiiiiiiz :)

Rica ederim abi ne demek , yeğenimizi sevindirebildiysek ne mutlu bana :) benim içinde gözlerinden öpüver :) üzülmesin bidaha ,

dün akşam dediğim gibi abi kargonu Yurtiçi kargo ile yolladım yine akşam saat 17:30 sularında , kargo fişinin numarasında : 630854  ( gönderen şube : Fikirtepe )  (teslim alan Personel adı : Burak Özmen)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Mayıs 29, 2009, 17:25:35 »
    Mesut ellerine sağlık. Araba dün geldi. süper olmuş. Benim arabada yok öyle jant. O lastikleri nasıl gerdin takdın o jantlara hayret ettim.  Çok teşekkür ediyoruz.