0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İsmail abi sana adresimi versem özelden aracı kargolayıp bana yollarmısın. elimden geleni yaparım. elimde jantlar mevcut kırık jantı değiştirirz. amortisörde var elimde hemde yağlı amortisör bu araçtakiler kuru. yağlılar daha iyi iş yapar. neyi varsa halletmeye çalışırım, olunada üzülmemesini söyle abi hallederiz korkmasın Selamlar
Ali Bey bu işe ayırabilicek olduğunuz bütçenizi belirtirseniz size yardımcı olmak isterim
Valla bu iş için peşin bir bütçe yok malesef, birde cihazı alınca hanıma hesap vermesi var onun için çaktırmadan almam gerek.Şöyle pahalı olmayan off road bir başlangıç modelinin ortalama maliyeti ne kadardır? İkinci el temiz bir ürün bulunabilir mi? Taksit imkanı olur mu? Haziran içinde bakım, Temmuzda vergi var açılmamak gerek
Ali onu görmüş Fotolardan heemn sonra yorumu var zaten Mesut bu arada cuma günü kargoladım aracı. Eline geçince haber verirsen sevinirim. Umarım bi çare bulursun. Bende yaza o yakıtlıyı alırım artık kendime inşallah.
Mesut hızlı çıktı. Çok sağol arkadaşım. Ben paket eline geçince haber ver dedim, o akşam aradı "araç tamamdır ağbi dedi, adresini gönder bu gün kargolayayım" dedi. Şaşırdım kaldım. İnanamadım. Müthişsin valla Mesut Ellerine, emeğine sağlık. Allah razı olsun. Yeğenin çok sevinecek bu işe. Hediye paketi yapıp vericem valla. Süpriiiiiiiiiiiiz