0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar. Toyota'nın MMT denilen yarı otomatik şanzumanı nasıldır? Tam otomatik gibi dayanıklı ve konforlu mu?2005-2013 arası kasalarda dizel yarı otomatik tavsiye eder misiniz? Km üst sınır kaç olmalı?
2003 tam otomatik corolla tecrübem var, 4 ileri olması dışında kullanım olarak gayet memnundum. Dizel düşünürsem tam otomatik toyotada yok diye acaba mmt nasıldır dedim.
tam otomatik vites kullanan kişi mmt de aynı hazzı bulamazsınız
Benim de gönlüm tam otomatikten yana ama dizel mmt denemeyi de düşünüyorum. Babamda 2005 mondeo dizel otomatik var, sürüşü sarsıntısız beğeniyorum. Bunların otomatiği hakkında bilginiz var mı, tam otomatik değil sanırım?
hayır mmt yarı otomatik şanzıman dır
Mondeonunkini kastetmiştim.
Japonun otomatiği sorunsuzdur şahsen japonda dizel otomatiği büyük hacimli motor dışında tavsiye etmem 1.4d4d çok ağır bir motor çekişi zayıf gidebilsin diyede devirli kullanıyoruz buda hem fazla yakıt hem motora hem şanzımana zarar Japonda benzin otomatik veya alman fransız dizel manuel tercih etmenizi öneririm japonların dizel motorunu ne çekiş ne ekonomik olarak yeterli bulmuyorum gidebilmek için devirli kullanıyorsunuz buda motora yakıta şanzımana zararı oluyor bunları gözönünde bulundurmanız gerekiyor. Eğer ben çok sakin kullanırım düz ayak yer diyorsanız dizel yarı otomatik toyotada kulllanabilirsiniz
ablama araba alacağız, konfor odaklı süspansiyonu yumuşak tercihen japon otomatik araç tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
yarı otomatik benzinli corolla da vites geçişleri hissedilir mi
Sıfır mı ? Fiyat aralığınız yokmudur ? Benzin ? Dizel ?
2. el olacak ancak tek şartımız konforlu ve süspansiyonu yumuşak tam otomatik veya cvt japon grubu araçlar. tavsiyelerinizi bekliyorum.Mesaj Birleştirildi: Eylül 11, 2018, 15:21:40benzin dizel, sedan hb fark etmez. yeter ki konforlu ve süspansiyonları yumuşak olsun.